Instagram Bulanık Fotoğraf Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Instagram Bulanık Fotoğraf Sorunu
Yaklaşık 9 yıllık bir geçmişe sahip olan ve şuanda dünyanın en popüler fotoğraf paylaşma platformu olan Instagram kısa sürede sahip olduğu popülerlik sayesinde geçtiğimiz yıllarda sosyal medya devi Facebook tarafından satın alınmıştı. İlk başlarda sadece fotoğraf paylaşma ve fotoğraflara basit efektler uygulama yeteneklerine sahip olan uygulama daha sonrasında sayısız güncelleme almış ve sadece bir fotoğraf platformu olmaktan çıkarak bir eğlence merkezi haline gelmişti.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Günümüzde IGTV adı altında canlı yayın kanalları barındıran ve fotoğrafların yanı sıra video paylaşımlarıyla da her geçen gün aktif kullanıcı sayısını arttıran Instagram platformunu eminim ki birçoğunuz kullanıyorsunuzdur. Bu yazımda Instagram bulanık fotoğraf sorunu olarak bilinen Instagram fotoğraflarının kötü kaliteye sahip olmasının nedeninden ve çözümünden bahsedeceğim.

Instagram sahip olduğu özel algoritmalar sayesinde düşük internet hızına sahip olan kullanıcıların da uygulamayı rahat bir şekilde kullanabilmesi için öncelikle fotoğrafları düşük kalitede gösteriyor. Daha sonrasında veriyi tam olarak sunuculardan çekerek fotoğrafın veya videonun orijinal kalitesini kullanıcılara gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu noktada Instagram fotoğrafları düşük kalitede gösteriyor diye şikayet eden kullanıcıların aslında sorunu sahip olduğu internet bağlantısının kalitesidir. Yani siz kötü bir internet bağlantısı kullanarak Instagram uygulamasına girerseniz hem izlediğiniz videolar hemde baktığınız fotoğraflar düşük kalitede görünecektir. Bu sorunun tek çözümü daha iyi bir internet bağlantısı kullanarak uygulamaya girmek olacaktır.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt