SLH.55 Üye dilmenibrahim' Alıntı: Arkadaşlar İnstegram neden bir çalışıyo bir açılmıyor video hiç oynamıyor haberi olan ne zaman düzelecek bilen varmı Genişletmek için tıkla ... Hocam anasayfa da akarken oynatmıyor da o kişinin profiline girip baktığında oynatıyor.
dilmenibrahim' Alıntı: Arkadaşlar İnstegram neden bir çalışıyo bir açılmıyor video hiç oynamıyor haberi olan ne zaman düzelecek bilen varmı Genişletmek için tıkla ... Hocam anasayfa da akarken oynatmıyor da o kişinin profiline girip baktığında oynatıyor.
dilmenibrahim Üye SLH.55' Alıntı: Hocam anasayfa da akarken oynatmıyor da o kişinin profiline girip baktığında oynatıyor. Genişletmek için tıkla ... Bir halledemediler ya hadi videodan geçtin hiç açılmadığı zamanlar ne olacak güncelleme gelsinde düzelsin
SLH.55' Alıntı: Hocam anasayfa da akarken oynatmıyor da o kişinin profiline girip baktığında oynatıyor. Genişletmek için tıkla ... Bir halledemediler ya hadi videodan geçtin hiç açılmadığı zamanlar ne olacak güncelleme gelsinde düzelsin
Invoke Üye Gerçekten ayıp ya. Yıl 2013, yıl 2016... "W10 vereceğiz." dedikleri cihazlara da vermediler. Kocaman şirketsin, tutamayacağın sözü vermeyeceksin.
Gerçekten ayıp ya. Yıl 2013, yıl 2016... "W10 vereceğiz." dedikleri cihazlara da vermediler. Kocaman şirketsin, tutamayacağın sözü vermeyeceksin.
ponçikEnişte Üye onursarii' Alıntı: Hatırlarlarsa Windows 10 diye de bir sistem olduğunu güncellerler inşallah Genişletmek için tıkla ... Rudy 6tag'a ekleyecek mi acaba bu özelliği? 8.1 için de günceller inş
onursarii' Alıntı: Hatırlarlarsa Windows 10 diye de bir sistem olduğunu güncellerler inşallah Genişletmek için tıkla ... Rudy 6tag'a ekleyecek mi acaba bu özelliği? 8.1 için de günceller inş
.BlueTR Üye Ana sayfada video oynatmama problemini 3 hafta sonra ancak çözdüler, yeni özellik söz konusu olunca ben 2 ayı bulur diyorum (cidden). Bu uygulamada 8.1deki gibi bir süre sonra bırakılacak bakın buraya yazıyorum.
Ana sayfada video oynatmama problemini 3 hafta sonra ancak çözdüler, yeni özellik söz konusu olunca ben 2 ayı bulur diyorum (cidden). Bu uygulamada 8.1deki gibi bir süre sonra bırakılacak bakın buraya yazıyorum.
ponçikEnişte Üye efsaneemre12' Alıntı: Android için bugün geldi Google Play'den uygulamayı güncelle göreceksin. Genişletmek için tıkla ... arkadaş zaten Android kullansa soruyu Windows Phone konusunda sormazdı
efsaneemre12' Alıntı: Android için bugün geldi Google Play'den uygulamayı güncelle göreceksin. Genişletmek için tıkla ... arkadaş zaten Android kullansa soruyu Windows Phone konusunda sormazdı
hayaleturk Üye ceza87' Alıntı: arkadaş zaten Android kullansa soruyu Windows Phone konusunda sormazdı Genişletmek için tıkla ...
ceza87' Alıntı: arkadaş zaten Android kullansa soruyu Windows Phone konusunda sormazdı Genişletmek için tıkla ...
.BlueTR Üye hayaleturk' Alıntı: iOS tan portlandı ama hala hikayeler özelliği yok Genişletmek için tıkla ... 8.1 instagramı gibi olacak buda en sonunda. Sistem zaten 7.5 gibi olma yolunda ilerliyor.
hayaleturk' Alıntı: iOS tan portlandı ama hala hikayeler özelliği yok Genişletmek için tıkla ... 8.1 instagramı gibi olacak buda en sonunda. Sistem zaten 7.5 gibi olma yolunda ilerliyor.
hayaleturk Üye Instagram hikayeler özelliği Windows 10 Mobile Geldi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
brk-rtrk Üye Faruk Aytekin' Alıntı: Gelmeye gelmiş güncelledim de uygulamaya giremeden atıyor Genişletmek için tıkla ... bende de atıyordu telefona taşıdım, 2-3sefer yeniden başlattım falan çalıştırmayı becerdim bir kere çalışınca sonra sıkıntı çıkarmıyor
Faruk Aytekin' Alıntı: Gelmeye gelmiş güncelledim de uygulamaya giremeden atıyor Genişletmek için tıkla ... bende de atıyordu telefona taşıdım, 2-3sefer yeniden başlattım falan çalıştırmayı becerdim bir kere çalışınca sonra sıkıntı çıkarmıyor