Püf Noktası İnsider uygulaması kullananlar bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
İnsider uygulaması kullananlar bakabilir mi?
Arkadaşlar bu uygulamayı kullananlar aşağıdaki "Charge rate" oranını kaç görüyorlar söyleyebilirler mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım bu soruyu başka bir konuda yine sordunuz birde buraya konu açmanın ne gereği var.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Belki oradan silmiş olabilirim. Belki orada gören sayısı az olur diye düşünüp konu açma ihtiyacı hissetmiş olabilirim. Olamaz mı? Konu açmak için bir sınır mı var? Herkesin her şeyine müdahale edilmek zorunda mı?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
-3,2
günlük -5,2
haftalık -4,9
:)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
he pardon :) 28.7

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi

Senin telefon saatte %28.7 oranında şarj oluyor. Tam dolması için 3,4 saat geçmesi gerekiyor bu hesaba göre. Benim telefon ise saatte %43 şarj oluyor ve tam dolması için 2,3 saat geçmesi yeterli oluyor. İkisi de L820 olduğuna göre bu fark nereden geliyor olabilir?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aslında bugün iki kere arabada sonra iş yerinde şarj ettim, yani takma çekme çok oldu. ama sonuç bu belki kafanda bişiler oluşur;

49dk.da %41 :)
gerçi iş yerinde taktığım alet de Samsungundu :blush:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
aslında bugün iki kere arabada sonra iş yerinde şarj ettim, yani takma çekme çok oldu. ama sonuç bu belki kafanda bişiler oluşur;

49dk.da %41 :)
gerçi iş yerinde taktığım alet de Samsungundu :blush:

20 dakikada %14 dolmuş buna göre 49 dakikada %34,3 olması gerekiyorken %41 olmuş. İlginç. Şarj kaynağı önemli demekki.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
20 dakikada %14 dolmuş buna göre 49 dakikada %34,3 olması gerekiyorken %41 olmuş. İlginç. Şarj kaynağı önemli demekki.
tam olarak öyle düşünme, 11:09 ile 11:29 arasında 20dkda %14 görünüyor olabilir ama ben şarja tam kaçta taktım acaba? 11:15te de takmış olabilirim şarja. bi de böyle düşün :)
en iyi fikri iki yeşil şarj noktası arasındaki değer gösterir kanımca; o da 11:29 - 12:18 arası 49dkda %41
eğer kafanda hala soru işaretleri varsa ben eve gittiğimde orijinal şarj aleti ile şarj eder sonucu atarım yine ;)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
32,9 920

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Arabadan şarj ettiğim de 29.9 prizden ettiğimde 41.7 oluyor

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Bu değer 1 saatte % kaç şarj olduğunu gösteriyor peki bu değerin ortaya çıkması için illaki 1 saat şarjda takılı kalması mı gerekiyor yoksa 20 dk şarj olsa da uygulama hesabı 1 saat üzerinden oranlayıp mı hesaplayıp o değeri veriyor? Ve bu değer her şarj aletini takıp çıkarmada sıfırlanıp yeniden hesaplanıyor mu acaba?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bu değer 1 saatte % kaç şarj olduğunu gösteriyor peki bu değerin ortaya çıkması için illaki 1 saat şarjda takılı kalması mı gerekiyor yoksa 20 dk şarj olsa da uygulama hesabı 1 saat üzerinden oranlayıp mı hesaplayıp o değeri veriyor? Ve bu değer her şarj aletini takıp çıkarmada sıfırlanıp yeniden hesaplanıyor mu acaba?
işte onu yapımcıya sormak lazım :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
işte onu yapımcıya sormak lazım :)

Bu karşılaştırmaları yaparken telefonların da eşit şartlarda olması gerekir sanırım. Birin de wifi, mobil ağ, konum açıkken diğerinde bunlar kapalıysa şarj dolum yüzdesi de farklı olacaktır.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bu karşılaştırmaları yaparken telefonların da eşit şartlarda olması gerekir sanırım. Birin de wifi, mobil ağ, konum açıkken diğerinde bunlar kapalıysa şarj dolum yüzdesi de farklı olacaktır.
e tabi, hatta ben tel şarjdayken bi ara Dead Trigger 2 açtım bi 5dk :D
dün gece 530a ait orijinal şarj aleti ile gece şarja taktım ve şarj artış düzeyini %41 gösteriyor şimdi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
e tabi, hatta ben tel şarjdayken bi ara Dead Trigger 2 açtım bi 5dk :D
dün gece 530a ait orijinal şarj aleti ile gece şarja taktım ve şarj artış düzeyini %41 gösteriyor şimdi

Demek ki genel olarak saatte %40'larda bir şarj oranımız var. Bir de İnsider uygulaması kısa süreli şarjlarda herhangi bir değer vermiyor. Verileri sıfırlayıp 5 dk şarj yaptım mesela değer yine 0 gösterdi. Sanırım 1 saat durmak gerekiyor. Ve o bir saatte % kaç arttıysa o değeri veriyor sanırım. Öyle anlık değer vermiyor.

Üst Alt