-3,2
günlük -5,2
haftalık -4,9
![]()
he pardon28.7
aslında bugün iki kere arabada sonra iş yerinde şarj ettim, yani takma çekme çok oldu. ama sonuç bu belki kafanda bişiler oluşur;
49dk.da %41
gerçi iş yerinde taktığım alet de Samsungundu![]()
tam olarak öyle düşünme, 11:09 ile 11:29 arasında 20dkda %14 görünüyor olabilir ama ben şarja tam kaçta taktım acaba? 11:15te de takmış olabilirim şarja. bi de böyle düşün20 dakikada %14 dolmuş buna göre 49 dakikada %34,3 olması gerekiyorken %41 olmuş. İlginç. Şarj kaynağı önemli demekki.

işte onu yapımcıya sormak lazımBu değer 1 saatte % kaç şarj olduğunu gösteriyor peki bu değerin ortaya çıkması için illaki 1 saat şarjda takılı kalması mı gerekiyor yoksa 20 dk şarj olsa da uygulama hesabı 1 saat üzerinden oranlayıp mı hesaplayıp o değeri veriyor? Ve bu değer her şarj aletini takıp çıkarmada sıfırlanıp yeniden hesaplanıyor mu acaba?

işte onu yapımcıya sormak lazım![]()
e tabi, hatta ben tel şarjdayken bi ara Dead Trigger 2 açtım bi 5dkBu karşılaştırmaları yaparken telefonların da eşit şartlarda olması gerekir sanırım. Birin de wifi, mobil ağ, konum açıkken diğerinde bunlar kapalıysa şarj dolum yüzdesi de farklı olacaktır.

e tabi, hatta ben tel şarjdayken bi ara Dead Trigger 2 açtım bi 5dk
dün gece 530a ait orijinal şarj aleti ile gece şarja taktım ve şarj artış düzeyini %41 gösteriyor şimdi