İnsanları yaşadığı şehre göre yargılar mısınız?

İnsanları yaşadığı şehre göre yargılar mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiyi tanıyana kadar önyargılı tanırım ama bu şehir'den değil genellikle böyledir benim için

Masha

Üye
Ön yargılarım pek yoktur ama yeri geldiği zamanda nadir yapılır.

Lina_TR

Üye
Yaşadığı şehir ve ortam insanı etkiler ama bu yüzden ona ön yargılı davranmak bence hatadır

Yapmam çünkü bir insan kendini zaten kendini belli eder birde eğer o insanın içinde bir şey yoksa değil Hakkari nereli olursa olsun içinde olmadıktan sonra ne terörist olur ne de başka bir şey.

'Lorelai

Üye
Ön yargılarım vardır , ama yasadığı şehirden ziyade görünüşündeki soğukluk ya da samimiyet vs. gibi

__xXx__

Üye
her ne kadar yapmasam da anadolu insanı biraz soğuk bunu iyi biliyorum genelde batıdan geleni sevmezler

minoo

Üye
her ne kadar yapmasam da anadolu insanı biraz soğuk bunu iyi biliyorum genelde batıdan geleni sevmezler

Evet Ama batıdan gidenler de doğudakilere alışamaz zaten uyum sağlayamaz. Allahım yaa İstanbul'umda ne kadar mutluyum

__xXx__

Üye

Evet Ama batıdan gidenler de doğudakilere alışamaz zaten uyum sağlayamaz. Allahım yaa İstanbul'umda ne kadar mutluyum
aynen sana sonuna kadar katılıyorum allahtan ben batıdan daha batıya gittim anadoluda öğrencilik çekilmezdi diye düşünüyorum

Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...