İnsanları oyun hastalığına yöneltmek yerine daha önemli şeylere yöneltin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
İnsanları oyun hastalığına yöneltmek yerine daha önemli şeylere yöneltin.
Arkadaşlar biraz şu son zamanlarda konuşulan 'oyun telefonu' polemiğine sitem etmek istiyorum oyunu götererek telefon öneriyorsunuz yada telefon ararken oyun performansı üzerinden telefon arıyorsunuz bence telefon oyun egosunu tatmin ettirmek için seçilmemeli sırf oyun için üretilen yada oyuna yatkın olan cihazlar alın emin olun en iyi oyun telefonu bi iPodTpuch4 veya Psp2 nin werdiği oyun tadını veremez yanınızda oyun oynayabileceğiniz bişey istiyosanız buna yönelin yada ps3 ile oyun isteğinizi karşılayın telefon daha farklı beklentiler için alınmalıdır insanları daha gerekli şeylere yöneltin.

u_cosar

u_cosar

Üye
haklısın :oke:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ağzından lafı aldın aynen katılıyorum :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Xperia Neo V öneriyorlar oyun telefonu için.Bence oyun oynamak için telefon alınmamalı.Hepsini sağlayacak bir telefon daha iyi olur

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bi telefon nete girsin foto ceksin muzik dinletsin yeterli bence he şuda varki insanın istediği bazı extralarıda karşılar hepsine okeyde oyuna bu kadar tel üzerinden odaklanmak yanlış

Türe

Türe

Üye
Kesinlikle haklisin kardesim :oke: fakat gunumuz insanlarinin ihtiyaclari artik ne hikmetse oyun ihtiyacina dogru kaymakta..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
tamam oyun egosu tatmin etmek hoş güzel ama telefonda aramak beence yanlış mesela xperiamda x oyunu oynayamıyorum yuklanmiyor hata yardımmm gibi konular çok ama hiç psp2 de oyun yuklenmiyor hata diyen gördünmü veya ipodtouchta yada ipadde tablette oyun sıkıntısı yaşayan gördünmü

tempestshine

tempestshine

Üye
harbiden sıkıntı yaşayan hiç olmuyor :blink:

Jrcan1

Jrcan1

Üye
bende xperia neo v var.ama ben bu telefonu oyunu için satın almadım.Fatih kardeşim doğru söylüyor.nete girsin,müzik dinletsin ve bir de bizim için bazı ekstralar yeterli.:oke: oyun için neo v önermiyorum.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
bence telefon tüm ihtiyaçları karşılayack düzeye gelmesi daha hoş olur.

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
o zaman nokia 100 iyi tercih olur :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bende xperia neo v var.ama ben bu telefonu oyunu için satın almadım.Fatih kardeşim doğru söylüyor.nete girsin,müzik dinletsin ve bir de bizim için bazı ekstralar yeterli.:oke: oyun için neo v önermiyorum.

benm demek istedigmde bu hayırlı olsn krdesm elbette oyunda açar oynarsın ama tamamen oyun beklentin telden yana olmamalı tarzını yansıt foto cek muzik dinle bunun için alanlara sozum yok

Kefelon

Üye
ne yalan söyleyim ben oyun için aldım Galaxy Sl yi :) ama benim nedenim vardı yha telefon alcaktım yada ps vita bana ikiside lazım die böyle bi telefon seçmek zorunda kaldım :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
oyunun nerde oynandığından çok ihtiyaçtan fazla olmaması önemli bence

JBelieber

JBelieber

Üye
oyun için telefon alınır mı yaa ?? :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Oyun elbetteki olur ama bu sitede hayatını oyun üstüne kuranlar var, herşeyin fazlası zarar.

MezraL123

MezraL123

Üye
Şimdi o hesaba bakarsak bize dandik bi telefon bile bize yeterli. Fotoğraf makinesi + mp3 player + psp vs yanımızda taşırız olur biter. Ama bende dahil olmak üzere pek çok kişi o kadar para vermişken oyunu uygulaması olsun istiyo. Eğer dediğiniz gibi olsaydı bi ios bi android bu kadar gelişemezdi. Tamam haklısınız sırf oyun için telefon almak saçma ama bin lira para verdikten sonra oyun oynamıycaksınız da napıcaksınız?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Tamam haklısın yanlız o ipod touch telefon değil multimedya cihazı :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
hayır sende anlamadın demek istedgm tam olarak örnegin adamın tarzını yansıtan işlerini ihriyaçlarını gören tel htc desire adam sırf oyun oynamak için galaxys2 ye yönlendiriliyor oyun oynanan telefon iyi telefon ilkesi doğuyor oyunu ilk sıraya koyuyorlar

MezraL123

MezraL123

Üye
Arkadaşım sen ben oynamıyoruz ama gerçekten fazlasıyla oyun oynayan insan var. Elinde o kadar para verip aldığın bi cihaz var. Sıkıldığında çıkarıp vakit geçiremiyceksek ne anlamı kalır? Adam şöyle düşünüyo aldığım iki telefonda ihtiyaçlarımı yerine getiricek ama x cihazındaki oyunlar daha güzel daha iyi vakit geçiririm diyo ve alıyo. Tercih meselesi ne diyebilirsin ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...