Dafny
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşte kastettiğim de bu.evlilik pek çok derdin başlangıçıdır,her yönden güçlü olmak gerekir.
evlilik pek çok derdin başlangıçıdır,her yönden güçlü olmak gerekir.
Doğru da ne bileyim işte insanlar garipBekara karı boşamak kolaydır diye bir söz vardır o geldi aklıma. İnan zor kardeş evlilik, doğru insanı bulman lazım. buldun diyelim herşey çok güzel gidiyor başlarda. Hani bal ayı derler ya... İşte o bal ayı kimilerinde 1 ay kimilerin de ise bir kaç sene sürer. Sonra o bal ayının bal kısmı gider ortada bir ayı kalır. (Ayının her 2 cinsten de olabilir)
İnsan ulaşamayacağı şeyleri sever, ilgi duyar elde etmeye çalışır. Elde edince pek değerini bilmez. Çünkü o artık ceptedir. Offf çok uzattım dimi. Yazacak çok şey var aslında. Çok zor bişey... Düşünsenize 2 ayrı insan aynı hayatı paylaşıyor, aşk geçicidir kalıcı olan ise sevgi. Aşkta herzaman bir heyacan vardır ama sevgide monotonluk. Önemli olan şey heyecanı kaybetseniz bile saygınızı kaybetmemeniz. (dertli gibi yazsamda ben mutluyum çok şükür.)
insan herhangı bırıyle evlenmıyor
sevdıgı kısıyle evlenıyor
bunu dert olarak dusunmek cok yanlıs
onun dısında evet her yönden hazırlıklı olmak gerek
Karın doyurmak için mi evleniliyor ?
sevgiyle karın doymuyor da ama
sevgiyle karın doymuyor da ama
Evett katılıyorumdedıklerınle ne alakası var bunun maddıyattan konustun da ben mı farkında deılım
Orası öyle tabi de , karın doyursun diye almıyoruz eşlerimizi , yani en azından ben öyle biliyorum...
o zaman sen 5 parasız bir adamla evlen ona da bak ne diyim
----------Eklendi @ 15:36:10 ---------- Yazıldı @ 15:34:01 ----------
konu başlığı insanlar evliliğe neden soğuk bakıyor?
iyi güzel hoş sevdiğim kişiyle bende evlenmek istiyorum,evliliğe karşı falan değilim.
Ancak evlilik sorumluluk gerektirir,uygun şartlar yoksa insanlar kaçar,şartlar yerindeyse evlenilir.Birde evlilik baş bağlar sağa sola bakamassın pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?