Beni tıvorlu ismail e benzetiyolar.
GuitaristBoy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nasıl? Genişletmek için tıkla ... kız arkadaşımla gittim birden bütün ergenler james blunt diye bağırdı sonra türkçe gidin lan dedim benim olmadığımı anladılar
OttomaN TigeR' Alıntı: nasıl? Genişletmek için tıkla ... kız arkadaşımla gittim birden bütün ergenler james blunt diye bağırdı sonra türkçe gidin lan dedim benim olmadığımı anladılar
GuitaristBoy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sonradan anladım kusura çakma. çaktırmasaydın Genişletmek için tıkla ... napıyim kız arkadaşım vardı - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gökçen abi beni taşıyolar bak
OttomaN TigeR' Alıntı: sonradan anladım kusura çakma. çaktırmasaydın Genişletmek için tıkla ... napıyim kız arkadaşım vardı - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gökçen abi beni taşıyolar bak
MrTech Üye GuitaristBoy' Alıntı: kız arkadaşımla gittim birden bütün ergenler james blunt diye bağırdı sonra türkçe gidin lan dedim benim olmadığımı anladılar Genişletmek için tıkla ... Benim Çiftim Olsaydı Yerimizde Duramazdık Heeeyt
GuitaristBoy' Alıntı: kız arkadaşımla gittim birden bütün ergenler james blunt diye bağırdı sonra türkçe gidin lan dedim benim olmadığımı anladılar Genişletmek için tıkla ... Benim Çiftim Olsaydı Yerimizde Duramazdık Heeeyt