insandaki müthiş beyin gücü ve manyetizma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
insandaki müthiş beyin gücü ve manyetizma
Bazı kişiler, telekinezi denilen metallerin eğilmesi olayını cinlere bağlar.Bu hatalı bir görüştür.Burada fiziki ve maddi tesirlerin dışında bir maddenin hareket etmesi olayı vardır.
Bugün bilim bunu tespit etmeye çalışıyor ki, insanın beyninde yaratılıştan gelen büyük bir güç ve enerji mevcuttur. Gelecekte şu an bilinmeyen bazı fiziki kanunlar bulunduğunda bu konular daha kolay izah edilecektir.

Piramitlerde kullanılan tonlarca ağırlığındaki taşları, Hz. Süleyman’ın sarayındaki tonlarca ağırlığındaki kayaları, oralara yerleştirmek için hangi fizik kanunları kullanıldı ise telekinezi olayında da aynı fizik kanunları geçerli

MANYETİZMA NEDİR?
Mıknatıs gibi çekici kuvveti olan manyetizma ise, insanın ruhundan gelen bir özelliktir. Evet, manyetizma denilen güç, insanın beyin faaliyetinden, ellerindeki sıcaklıktan ve çıkan akımdan, tesir edici değil, bizzat Allah’ın bir lütuf ve keremi neticesinde, insanın ruhundan kaynaklanmaktadır.
Ruhumuzun bu gizli kabiliyeti geçmişteki bütün uygarlıklar tarafından keşfedilmiş, insanlığın hizmetinde kullanılmıştır..Asırlar değişse dahi metotlar aynı kalmıştır.Okuma ve nefes etmeler, manyetik nazarlar, telkin ve ellerin pas ile enerji dağıtması; İnka ve Aztek’lerden Mısır’a, Çin’den Mezopotamya’ya, Hind’ den eski Yunanlılara, Anadolu’dan Afrika’ya kadar hiç değişmemiştir.

Her insanda az veya çok manyetizma vardır. Ekser insanlar bunun farkına bile varmazlar.Alemlere fihriste ve küçük bir kainat olan insanın, yaratılıştan gelen bu özelliği, Allah’ın lütuf ve keremi olarak bütün insanlar için geçerlidir.Yani, bu özellik Hıristiyan’da, Musevi’de, putperestte, Hindu ve Müslümanlarda olabilir.Irk, cins ayrımı yoktur.Çağlar boyunca her kıt’a da her milletin içinde manyetizma gücüyle insanlara faydalı olmaya çalışan kişiler çıkmıştır.
 
  • Beğen
Tepkiler: ebuş...


seven87tr

Üye
guzel konu tsk
 
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hz. Süleyman’ın sarayındaki tonlarca ağırlığındaki kayaları, oralara yerleştirmek için hangi fizik kanunları kullanıldı ise telekinezi olayında da aynı fizik kanunları geçerli : bu Allah ın kudretiydi :)
 
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
allah ın kudretinin de bir acıklaması vardır.. hadı o allah ın kudretı pekı mısırdakı piramitlerin nasıl yapıldıgına daır bı bılgın var mı? 12 bılınmeyenlı denklemlerle yapılmıs. biz şu an en fazla kac bılınmıyenlı debklemı cozebılıyoruz pekı?:)
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ben bir bilinmeyenli denklemi bile çözemiyorum :ehe bilinenleri olanı bile yapamıyorum :ehe
 
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Allah ne etmesın senı .. Bakalım pekı.2x+4=6 is x=? Bunu cöz benden sana bravo:)
 
Consul9

Consul9

Üye
beyler bu işleri çok karıştırmaın bırakın öle dursun:oke:
 
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
hadı senı mı kırayım karıstırmıyoruz:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt