İnsan Olduğuna Utandıran Vahşet

Sponsorlu Bağlantılar

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
İnsan Olduğuna Utandıran Vahşet
Çinde bir adam yolu süpüren minicik çocuğu görüp tekmeyle yere savuruyor sonra çoçuğun elindeki temizleme demir aletle kafasına kafasına acımasızca vuruyor.yolda geçenlerin bazıları tepkisiz kalıyor adam dakikalarca çoçuğa döverek demir aletle işkence yapıyor.çoçuğu son anda kurtarılıyor.bu video nasıl karsma cıktı bilmiyorum ama Bu durumu açıklamak için hiç bir küfür yetmez.tüm küfürler bu adama iltifat olur.insan olduğuma artık günde 5 vakit lanet ediyorum.vahşet gözümün önünden gitmiyor.ölmek istiyorum bu iğrenç dünyada 1saniye dahi yaşamak istemiyorum minicik savunmasız bir çocuk... İnsanlığa Lanet okumamak elde değil.Ne zaman kurulucak bu ince tartı ? Bitsin artık yaşam.insanoğlu çığrından çıktı.Cehennemi yaratana kurban olayım meğer ne büyük nimetmiş

Jus7ice

Jus7ice

Üye
cennet de ucuz değil kardeşim hemen ölmek olmaz bunu yapan elbette insan değil görüp sessiz kalanlar da değil ama bu günümüzde böyle insanlık bozuluyor buna rağmen duyarlı insanlar yok değil bardağa dolu tarafından bakmayı dene günde beş vakit lanet okumasan da şu insanlık hayrına dua etsen daha güzel olur

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
cennet de ucuz değil kardeşim hemen ölmek olmaz bunu yapan elbette insan değil görüp sessiz kalanlar da değil ama bu günümüzde böyle insanlık bozuluyor buna rağmen duyarlı insanlar yok değil bardağa dolu tarafından bakmayı dene günde beş vakit lanet okumasan da şu insanlık hayrına dua etsen daha güzel olur
çok haklısın kardeş.Allah o zalime de hidayet ihsan eylesin kendi vijdanıyla yanıp tutuşsun.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
aynen öyle

olcay 38

olcay 38

Üye
bende benzeri bisey izledim 18-20 yaslarindaki kizi meydanda ustune benzin dokup yakiyorlar insanlik iyice bozuldu