İnsan bedeniyle ilgili acaip gerçekler 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İnsan bedeniyle ilgili acaip gerçekler 2...

Dişleriniz daha siz doğmadan gelişmeye başlar. Doğduktan aylar sonra dişler görünse de aslında doğmadan 6 ay önce gelişmeye başlarlar.

Aşırı yemek yediğinizde işitme kaybı olur.

Bütün bebekler mavi gözlü doğarlar. Bebeklerin gerçek göz rengi melanin ve ultraviyole ışıklara maruz kalma sonucunda açığa çıkar.O zaman kadar bütün bebekler mavi gözlüdür.

Bebekler yavru öküzlerden daha güçlüdürler, tabi vücut ölçülerine bakıldığında.

Burnunuz 50,000 farklı kokuyu tanıyabilir.

Kadınların koku alma duyuları erkeklerden daha gelişmiştir.

Beyin bilgileri farklı hızlarda işler. Beynimizdeki nöronlar farklı yapılandığı için bazı bilgiler çabuk hatırlanır, bazıları ise daha geç.

Beynimizin çalışması için 10 watt´lık bir enerjiye ihtiyacı vardır.

İkiziniz olmadığı sürece vücut kokunuz sadece size özeldir ve benzeri yoktur. Bebekler bu nedenle annelerinin kokularını diğerlerinden ayırt edebilirler.

Beynin şekli ergenlik çağında değişir.

Daha yüksek bir I.Q. seviyesi daha fazla rüya görmek demektir.

Beynimizin gün boyunca daha aktif olduğunu düşünsek de, aslında beynimiz biz uyurken daha fazla çalışır.

Alıntı...

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/garip-ve-ilginc-olaylar/insan-bedeniyle-ilgili-acaip-gercekler-369634.html

Tepkiler: ebuş..., sevimrecep, M3L!H ve 5 diğerleri

Sehzade

Üye
eline saglık guzel bilgiler

kol@j

Üye
madem koku alma hissimiz zayıf hanımlar beylerine yeni parfümümü farketmedik diye çıkışmasınlar...

IQ seviyem yüksek olduğu için çok rüya görüyorum demekki

M3L!H

Üye
Daha yüksek bir I.Q. seviyesi daha fazla rüya görmek demektir. Vay be! Ben hergün rüya görüyorum hemde saçma saçma şeyler.

Perfect!

Üye
gerçekten çok garip şeyler var aslında

acaba kaçının kokusunu aldık şimdiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...