İnşallah Yardım Eden Olur Nokia N80 2. el alacamda Hakkında Bilgi Verirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah Yardım Eden Olur Nokia N80 2. el alacamda Hakkında Bilgi Verirmisiniz
beyler merbaha ben nokia N96 6300 6151 tlf.leri kullanmaktayım 3 tlf kullanmaktan çok sıkıldım 6300 ve 6151 cep tlflarını uygun fiyata satıp yerine 2. el N80 almayı düşünüyorum dün cep telefoncuya giderken N80 olup olmadığı sordum ve olmadığını söledi tam kapıdan çıkarken bana yerinde olsam o telefonu almam dedi neden dediğimde çabuk bozuluyo program desteklemiyo hata veriyo kendi kendine kapanıyo dedi bende N80 olan bir cep telefoncuya gitttiğimde bunları aynen adama söyledim yok dedi sağlam telefondur bişi olmaz dedi benim sizden istediğim ise N80 hakkında bilgisi olan varsa yukarıdaki bash ettiğim olaylar oluyomu donma falan program desteklememe kendi kendine kapanma gibi olaylar oluyomu bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkür ederim....

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
valla sanki o adam elinde olmadığından başka telefon al diye karalamaya çalışmış.

s60v3 oS9.1 sistemine uygun bütün programları denemişliğim var nerdeyse hiçbirinde desteklemememe gibi bir hata almadım. bazen programdan kaynaklanan hatalar oluyor o da zaten bütün telefonlar için geçerli bir durum.

çok rahat bir şekilde hack lenebiliyor. ondan sonra istediğini yap telefona.

nokia update destekliyor ve istediğinde versiyon güncelleyerek telefonu 0 gibi yapabiliyorsun.

kendikendine kapanma gibi bir saçmalıklada hiç ama hiç karşılaşmadım. ( telefon kilitlenirse tabiki reset atabilir kendine bu da zaten bu tip telefonu kullananlar bilir. )

sonraa wireless sorunsuz ve çok rahat bir şekilde heryere bağlanır.

tek sorunu bu cihazın ekranının büyük olmasıdır. 352x416 px ekranı olduğu için oyun yükleyecek kişinin biraz arayı tarayıp bu büyüklükte olanı bulması gerekiyor ki o da bulunmaz hint kumaşı değil.

işlemci hızı biraz yavaş olduğundan dolayı örnek: n95 gibi telefonlara göre işlemleri daha yavaş yapmaktadır. 206mhz işlemcisi 43mb rami var. benim maximum boş gördüğüm RAM 19mb dır buda bütün programları çalıştırabiliyor. çok nadir oyunları açamayabiliyor.

başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.

DeMiRHaNn

Üye
Aynen EsEsLi26es arkadaşımın da dediği gibi bende N80 kullanıyorum program desteklemiyo demiş YALAN çünkü ben telefonumda N-Gagae oyunlarını bile oynuyorum ki zaten nokia sitesine girip telefonun özelliklerine baktığında symbian destekli oolduğunu göreceksin. Dahası kullanımı oldukça güzel hızlı bi telefon kamera ses ve çözünürlük olayı bana göre mükemmel alacam diyosan bence problemsiz bi makine he imkan varsa N81 8gb al derim yok imkanım yok diyorsan N80 veya E65 alabilirsin E65 N80 e göre biraz daha hızlı ve uzak mesafeli wireless bağlantısı yapıyor o da symbian 2 megapix kamerası var ama tek camera seçim senin ama dediğim gibi bende N80 kullanıyorum ve çok memnunum ve uygun be N81 8 Gb buluncaya kadar değiştirmeye niyetim yok...

lord_keles

lord_keles

Üye
ben kullandım tel güzel ama çokkkk yavaş ve igrenç bir tipi var

futbol123

futbol123

Üye
arkadaşım bendede vrdı n80 takoz gibi çok kalın sakın alma düşünme bile onun yerine e65 al aynı fiyat

dEs_

dEs_

Üye
Alınacak bi tel değil... Fakat iyi bi fiyata bulursan hayır deme o ayrı!:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence de değmez N73 al ondan kat kat iyi..

cgty06

cgty06

Üye
Al kardeşim tavsiye ederim 2.el aldım 10 aya yakın kullandım garantisi bitti telefonda en ufak bi sorun yok. Enn son 1. kattan aşşa düştü elimden sadece telefonun ekran filmindeki kulaklık girişi kopmuş deiştirdim koç gibiydi 1 hafta olmadı arkadaşımın N73 ü ile deiştrdim N80 daha tatlıydı kaba ama tuşları flan büyük çok rahat msj yazabiliosun. ama temizini bulman çok zor. temizini bulursan kaçırma derim...

samsungsa

Üye
kardes program falan boş işler çünkü bu tel çok oynandıgında günde 2 defa sarj edilir
wifi dersen zaten bi işe yaramaz 40 mb hafızası var
kamera dersen güzel ama bence sony ericsson p1 yada nokia n91 düşünebilirsin
ben şu an n80 i degiştirip yerine sony alacagım sarj etmekten bıktım

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
N80 i sattım yerine 5320 XM aldım çok memnunun wifi olmasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt