Uygulama İnsallah bu sefer yrdm edersiniz rom yardim

Sponsorlu Bağlantılar

<zxc

<zxc

Üye
İnsallah bu sefer yrdm edersiniz rom yardim
Beyler herkezin bayrami mubarek olsun ben bu cynagemod mudur nedir onu bnm tabletime gore port edecek bir adam ariyorum tabletim probook prbt100 modeli
dan bakabilirsiniz ozeliklerine az sonra ss de koycam kernel vs vs falan yanliz ilgilenenler lutfen, lutfen cok acil burdan yazsinlar ne isterse verrim

Samet.25

port etme islemleri öyle kolay değil hatta imkansız gibi bisey cok pro olmak lazım burdada herkes onu kolay kolay yapamaz cihazına uygun rom yoksa yoktur cıkana kadar mecbur beklicen

<zxc

<zxc

Üye
Peki rom nasil yuklicem img dosyasi seklinde bi guncelleme var live suit falan var nasil yuklerim

Samet.25

valla ben telde rom yukleme isinden anlarim tablete hic yuklemedim ve gormedim ama telefonda genelde stock rom tar.md5 uzantili custom romda .zip uzantili okuyo img olacagini sanmam

<zxc

<zxc

Üye
Bnde guncellemleri kontrol et diyince update.zip i hafizaya attiginizdan emin olun diyo bnde img dosyasini update.zip olusturup icine attim goğusu acik android robotu geliyo bisi olmuyo 20dk sonra tekrar aciliyo hic bisi olmamis gibi yardimm

Üst Alt