İnşaat işçisi 8 aylık hamile eşini öldürüp kaçtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşaat işçisi 8 aylık hamile eşini öldürüp kaçtı


Bursa'nın Karacabey ilçesinde 35 yaşındaki inşaat işçisi, 8 aylık hamile olduğu öğrenilen eşini ruhsatsız tabancayla vurarak öldürdü.
İddiaya göre; Halil İbrahim Yıldırım ile yaklaşık 5 yıl önce evlenen Suzan Yıldırım (28), kısa bir süre önce şiddetsiz geçimsizlik yüzünden Gebze'deki evinden ayrılarak Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşayan anne-babasının evine yerleşti. Karacabey Gazi Mahallesi 238'inci Sokak'taki kayınpederinin evine gelen Halil İbrahim Yıldırım, 8 aylık hamile eşi ve aynı zamanda akrabası olan Suzan Yıldırım'la buluştu. İddiaya göre, evde bir süre oturan Halil İbrahim Yıldırım, çocukları dışarı çıkararak konuşmak istediğini söylediği eşi Suzan Yıldırım'la baş başa kaldı. Genç çift arasında çıkan tartışma sırasında silah sesleri duyuldu. Yıldırım, eşi Suzan Yıldırım'ın kafasına ve kalbine ateş ettikten sonra plakası alınamayan otomobille evden kaçtı.

4 yaşında Ahmet isimli bir çocuk annesi Suzan Yıldırım ağır yaralandı. Genç kadın eve gelen yakınları tarafından Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırım, burada yapılan ilk kontrolün ardından bebeğinin de kurtarılması için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Suzan Yıldırım ve karnındaki 8 aylık erkek bebeği yolda hayatını kaybetti.

Olaydan sonra harf ve rakam grubu alınamayan 34 plakalı beyaz bir otomobille kaçan hem eş hem de doğmamış çocuğun katil zanlısı Halil İbrahim Yıldırım'ın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. kaynak : samanyoluhaber
 


Emrgncy

Emrgncy

Üye
Allah seni bildiği gibi yapsın! Lanet okuya okuya dilim güzel söz söyleyemez oldu.
Hem bu dünyasını yakmış hem âhiretini. O masum yavrunun ne suçu var dı .....
Tuttum dilimi ve sustum
 
Astrosman

Astrosman

Üye
Şerefsiz
 
Sofya-

Sofya-

Üye
pislik ya karına acımadın karnındaki bebegedemi acımadın cani :vur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yavuzkaraca
Cevap
3
Görüntüleme
427
Enes
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
518
Haydar
bydexer
Cevap
3
Görüntüleme
535
bydexer
Cevap
4
Görüntüleme
507
AHMED...


Üst Alt