ininal card

MrTech

Üye
Benimkisi oyun icin degil de reklam izleyerek ve baska seyler yaparak ufak ufak sermaye yapip sonra belki nesine.com'dan ufak ufak banko maclarla sermaye yapip internetten kendime muzik ekipmani falan almak.Mumkun mu sizce?

Birkac yontem var duzenli tiklarsan ayda 50 ila 80 tl cikiyor.Gunde 3 saat ayirman lazim ama.

Oğuzhan

Üye
İyiymis bu kart. Ogrendigim iyi oldu, alirim belki.

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Beyler kartı aldım sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Herhangi bir kimlik falan soruldu mu? Kartin sifre olayi falan var mi merak ediyorum.

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir kimlik falan soruldu mu? Kartin sifre olayi falan var mi merak ediyorum.

Hayır. Sadece ad soyad ve telefon numarası.

Kart numaranınızın son 4 hanesi şifre.Bugün marketten alışveriş yaptım.

Bende 2 gun once bu konuda gordum arastirdim dun satin aldim google playden alisveris bile yaptim birde bende numara sormadi kasiyer abla

Benim kesin kesin acil almam gerek.Verdiginiz bilgiler icin cok sagolun beyler.Bu arada karti alir almaz 25 Lira yuklemek zorunda miyiz?

PTT'den alirsam?

- - - Eklendi - - -

Beyler biraz daha araştırma yaptım.Kafam iki tane soru işareti var hala.
1-Paypal hesabıma bağladığımda herhangi bir reklam ile para kazanma sitesinden gelen paraları internet üzerinde kullanabilecek miyim?
2-PTT'den kartı alınca 5 Lira kayıt parası dışında 25 Lira ödemek zorunda mıyım?

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi

Evet parayı kullanabilirsin.Ama dikkat et.kartı paypal hesabına tanıttığında 3 tl komisyon alıyo paypal.

Ptt dende 10tl yuklemek zorunluydu herhalde.

Onu tekrar oduyormus sanirim.Peki limit konusunda ben kazandikca artar mi yoksa alirken mi belirlemem gerek?

Paypal geri oduyor ve ptt den 10 tl en az migros 25

He kazanabilirsem 2000 liraya kadar cikabilirim yani?