ininal card

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
ininal card
Beyler almayı düşünüyorum.Hesabına yüklediğin bakiye kadar kullanabiliyomuşsun.Zaten ailede kredi kartı kullanan yok.Bu kart benim için çok mantıklı.

Sorum şu.18 yaşından küçüklere veriyolarmı ? Yaş 17.Veliyi felan karıştırmak istemiyorum.Babam git kendin al beni yorma der

Bankamatik kartının hiç bir bankaya bağlı olmayanı, Mastercard geçerli olan yerlerde alışveriş yapabiliyorsun, tabi içine daha önceden yüklemiş olduğun para kadar. PTT ve Migros mağazalarından alınıyor

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Bir ara gidip alıyım.

Teşekkür ederim.

Alinca bizi de bilginledirirsen sevinirim,mesela internette paypal'a falan baglaniyor mu diye

Turan

Üye
ben kullanıyorum gayet memnunum. Yaşım 17 ben tansaştan aldım. kartı alırken 5 tl açma ücreti ödüyorsun.paypala falan bağlanıyor. ben online oyunlarda kartı olmayanlara cash premium vs çekiyorum.(kendimede kar payı koyuyorum tabiki )

Hala 5 lirami bende almayi dusunuyorum uzun zamandir

Ne kadar limiti var?

-Emre

Üye
Aslında ebay gibi sitelerden alış veriş yapmak için mantıklı =) ama benim yaş 16 normal kartım var yetiyor

MrTech

Üye
Oyun icinse al ama baska eft gibi seyler de yapacaksan banka karti.Bunu kendin alabilirsin merak etme

esokmen

Üye
Limiti yuksek olsa aslinda mantikli

Benimkisi oyun icin degil de reklam izleyerek ve baska seyler yaparak ufak ufak sermaye yapip sonra belki nesine.com'dan ufak ufak banko maclarla sermaye yapip internetten kendime muzik ekipmani falan almak.Mumkun mu sizce?

Turan

Üye
Benimkisi oyun icin degil de reklam izleyerek ve baska seyler yaparak ufak ufak sermaye yapip sonra belki nesine.com'dan ufak ufak banko maclarla sermaye yapip internetten kendime muzik ekipmani falan almak.Mumkun mu sizce?
internetten karta para yüklenmiyor. örnek vereyim mesela paypalında 10tl var kartında paypala tanımlı ama paypaldaki parayı bu karta aktaramıyorsun malesef

Ya soyle hani paypal'da gozuksun param nakit olarak almama gerek yok.Internetten o parayla bir sey alamaz miyim?

Turan

Üye
paypalda gözüküyor. istediğini alabilirsin