Iniesta: "Fransa, İngiltere'yi üzer"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Iniesta: "Fransa, İngiltere'yi üzer"
Barcelona'da forma giyen yıldız oyuncu, Laurant Blanc'ın Fransa'sının İngiltere'yi mağlup edeceğini düşündüğünü söyledi.

28 yaşındaki oyun kurucu, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Fransa'nın bazı maçlarını televizyondan izledim. Bence İngiltere'yi mağlup edeceklerdir. Laurent Blanc ile Fransa çok başka bir takım oldu. Franck Ribery ve Karim Benzema da çok tehlikeli iki oyuncu. Birkaç ay önce bazı şüphelerim vardı ancak Fransa şu an İngiltere'den daha iyi." dedi.

İngiltere'nin bir değişim içinde olduğunu söyleyen Iniesta, "İngilizler teknik direktörlerini ve sistemlerini değiştirdiler. Ayrıca bazı sakatlıklar yüzünden sıkıntı yaşıyorlar. Wayne Rooney de bu maçta forma giyemeyecek. Normal şartlarda Fransa ve İngiltere çeyrek finale yükselir. Fakat ilk maçların sonucu her şeyi değiştirebilir." ifadelerini kullandı.

Fransa ve İngiltere 11 Haziran'da karşılaşacaklar.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben öyle düsünmüyorum.
İngiltere berbat bi oyun oynuyo hatta izleyenleri degil rakibi bile sinir edecek cinsten.Anti futbol ama defans yapan cinsten degil.
Anlatılcak gibi degil.Bu takımı hicbir takım rahat rahat yenemez.Savunma hata yaparsa belki.Ama herhangi bi pozisyonda da İngiltere cok üzer rakiplerini.Böyle sacma bi takım yani bu ingilizler.Son 10 senenin en iyi orta sahaları hatta Gerrard en iyisidir belkide son 1-2 seneye kadar o adamı bile kullanamadılar.Rooney ve Gerrard gibi mücevher belkide dünyanın en tehlikeli ikilisi olcak adamlar vardı elinde Capello'nun Gerrardı sol kanada Rooney'i de attı 10 numaraya takımın icine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...