Iniesta 400'üncü maçına çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Iniesta 400'üncü maçına çıkacak
Andres Iniesta, Barcelona'nın hafta sonu Levante ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada kariyerinin 400'üncü resmi maçına çıkacak.

İlk olarak Louis van Gaal yönetiminde 2002 yılının ekim ayında Barcelona forması ile sahaya çıkan 27 yaşındaki yıldız, takımın kilit isimlerinden bri haline gelmeyi başardı.

Kariyerinde 266 La Liga, 77 Şampiyonlar Ligi, 40 Kral Kupası, 3 UEFA Kupası, 2 Avrupa Süper Kupası, 6 İspanya Süper Kupası ve 5 Dünya Kulüpler Şampiyonası maçına çıkan oyuncu şimdiden Barcelona tarihinin en çok forma giyen isimleri arasında 10'uncu sırada bulunuyor. Iniesta'nın 1 maç önünde Jose Ramon Alexanco, 3 maç önünde ise Joan Segarra yer alıyor.

Barcelona'nın şu anki kadrosunda ise Iniesta'nın önünde üç isim yer alıyor. Bu isimler Xavi (621), Carles Puyol (552) ve Victor Valdes (452).

Iniesta, geçtiğimiz 10 yılda Barcelona forması ile 40 gole imza attı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gerrard 1 ise İniesta 2 dir benim için ve dünyanın gelmis geçmis en iyi orta sahasıdır bu iki isim.
Ekstra özellikleri ilke takımlarına katkısı çok büyük.İmkansız beklenmeyen bi durumda ortaya çıkabilirler ve spikeri felç edebilirler :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence son zamanlarda 1. inıesta :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynen iniesta.Ama onun takım arkadası bakımından çok büyük bi artısı var iniesta xavi ile messi ile oynarken Gerrard lucas ile adam ile oynuyor.Liverpool'da Alonso,torres gibi yıldızlar varken 2009'da Real'i 2007'de barcayı sahaya gömdüler.Mesela suanki barca'ya Gerrard'ı koy takım tamamen yenilmez top vermez kıvama gelir.Yada Real'e koy el clasicolar tamamen el degistirir çünkü barça orta sahada hallediyor herseyi.Zaten mourinho'nun en çok istedigi sey buydu Gerrard'ı real'e almak.Chelsea'de iken bos çek önermisti Gerrard'a ama gitmedi :D
2005'de bu adam tek basına şampiyonlar ligi aldı desek yeridir.2006'da fa cup finalinde west'hama 2 jeneriklik gol ve bir de pas nasıl atılır ögretir gibi bi asist yaptı hemde bu üçünüde öyle anlarda attı ki tam nokta atısı :D
2009'da casillas'ın resmini öyle bi çekti ki :D real'i sahaya gömüp 4 çektiler.Hala kıpırtılar oluyo eski Gerrard dönüyo der gibi oluyoruz :D
Mesela geçen haftalarda everton maçında hat trick yapması geçen sene napoliye 2-0 yenilirken 15 dakika kala oyuna girip 3 gol çakıp gemiyi kurtarması.
Konu Gerrard olunca ben biraz fazla konusuyorum :D çünkü adam anlat anlat bitmiyo yaptıgı seyleri gördükçe kolay kolay onun yerine adam koymam çok zor oluyo İniesta çok çok iyi oyuncu Gerrard gibi dripling atar kosar top dagıtır sut atar skorer dir gol atar ama Gerrard kadar komple degil bence çünkü Gerrard'ın 38 km hızla adamı kovalayıp arkasından kayıp top kaptıgını çok gördüm ben hemde adama temas sıfır direkt topa.Ama mesela Gerrard'da İniesta kadar kıvrak degil Gerrard daha çok zidane gibi sade bi teknigi var hızlıdır çok iyi dripling yapar capello bosuna sol kanat oynatmıyodu onu ne :D
Bazen arkadaslarla liverpool maçlarını izlerken al lan diyodum al bunu kim yapabilir baska söyle bana ses yok yani sahneye çıktıgında öyle seyler yapiyo messiden bile iyi diycem ama bide popularite durumu var çekiniyorum ama zidane demisti en iyisi Gerrard diye :D

---------- Eklendi @ 20:19:36 ---------- Yazıldı @ 20:19:21 ----------

Huu amma yazmısım yine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...