İngiltere yeni çalıştırıcısını buldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İngiltere yeni çalıştırıcısını buldu



İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı David Bernstein, West Bromwich Albion'ın deneyimli çalıştırıcısı RoyHodgson ile görüşmelere başlanıldığını federasyonun resmi sitesinen duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda takım içinde problemler yaşayan Fabio Capello, şok bir şekilde İngiltere Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılmıştı. Deniyimli teknik adamın ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışına giren İngiltere'de kulislerde konuşulan isim ise Harry Redknapp olmuştu.

Teknik direktör arayışına devam eden İngiltere Futbol Federasyonu ise, son olarak West Bromwich'in başarılı çalıştırıcısı Roy Hodgson'a teklif götürdü.

West Bromwich Başkanı Jeremy Peace'in Hodgson ile görüşme yapmalarına izin verdiğini belirten Bernstein, İngiltere Futbol Federasyonu'nun resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Yaptıkları işbirliği nedeniyle Jeremy ve West Brom. yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Fabio Capello'nun ayırlmasından sonra Roy'un bu takım için en doğru isim olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Hodgson'un 15 ay içinde harika işler yaptığının altını çizen Jeremy Peace ise, yaptığı açıklamada, "Hodgson, burada kaldığı 15 ay içinde harika işlere imza attı. Federasyonun Roy gibi yüksek profilli bir menajer ile görüşme yaptığını anlayışla karşılıyoruz. Fakat biz yine de Roy'un takımda kalmasını istiyoruz ve Hawthorns projemizin gerçekleşmesinde onunla çalışmaya devam etmek istiyoruz." sözlerini sarfetti.

Sezon başından bu yana West Brom'u çalıştıran deneyimli teknik adamın sözleşmesi 30 Haziran tarihinde sona erecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
259
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
250
Haydar
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
303
Akıncı
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
265
Haydar


Üst Alt