İngiltere Ligi-İspanya Ligi-Almanya Ligi-FA Cup-Nba-Formula 1 İdman Tv'de !

Sponsorlu Bağlantılar

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
İngiltere Ligi-İspanya Ligi-Almanya Ligi-FA Cup-Nba-Formula 1 İdman Tv'de !
Azerbaycan seyircisi NBA ve Formula-1 yarışlarını görebileceklerdir ( izleyebileceklerdir ).
04.08.2010 : 11:34

Sonbahardan itibaren, Azerbaycan seyircisi, dunyada çok görkemli yarışlardan birinin - gözlenilmez olayın- Amerikan Milli Basketbol Birliği ( NBA) şampiyonasında muntazam yapılan karşılaşmaların ve onun play-off turlarının zevkini yaşamak imkanını elde edebileceklerdir. Bununla ilgili sitemize İdman Azerbaycan yetkililerinden biri söylemiştir.

Ve daha bir büyük süpriz Formula-1 severler için . Kanal yetkilisinden aldığımız bilgiye göre , artık yakın haftalarda Azerbaycanın birinci spor kanalı bu ilgi çekici yarışın tüm görüntülerini yayınlayacaktır.

Çeviri: Turkeyforum.com

Not 1 : Kanal emu ile izlenebilmektedir.
Not 2 : İdman TV İngiltere Milli Takımının maçlarını da canlı yayınlayacaktır.
Not 3 : Zamanı gelince, kanalı izlemek için yapmanız gerekenler paylaşılacaktır.
Not 4 : Kanal aynı zaman da Azeri Ligini de yayınlamaktadır.

http://www.maxicep.com/uydu-teknolo...ayan-idman-tvyi-acmak-383777.html#post2584879

Samsun55''

Samsun55''

Üye
biss ister bu kanal

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
idman kanalinin sifreleme sistemi degisik maç saatinde sinyali donduruyorlar yani sinyal oluyor ama görüntüyü vermiyorlar...

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
idman kanalinin sifreleme sistemi degisik maç saatinde sinyali donduruyorlar yani sinyal oluyor ama görüntüyü vermiyorlar...
:hmmm
Nerden uydurdun bilmiyorum ama bildiğim şey geçen sezon çok maç izlediğim bu kanaldan ..

exorcist

exorcist

Üye
baki-azal maçı var bitmek üzere ve gayet güzel gizleniyor belki tekrar maçıdır onu bilemem:d:

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Evet, tekrar maçı . Zaten Azeri ligi FTA :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Rica ederim güzel paylaşımlar Yapıyorsun konu üst konu olmayı haketti

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
Arkadaşlar Hiremco x1 cihazında İdman kanalını nasıl izleyebiliriz birçok şey denedim açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim Premier Ligi izlemek istiyoruz...

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Bu sene açmıyor diye biliyorum, ama araştıracağım ..

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
Arkadaşlar bide bu maçları anlatan türkçe spiker bulsalar , zaetn azerice kelimelerin %50 anlamıyorum çok iyi olur :D

--------------- Ekleme ---------------

sağol bu paylaşımın için :oke:

demirhan1905

Üye
next 7500 fta için bissleri lazımm

merveatasoy

merveatasoy

Üye
arkadaşlar bişi sorucam benim risiver digimaster dm 4100 fta ben nasıl biss girebilirim ?

tron45

tron45

Üye
next cihazı olan cam soft atıp izleyebilirler next destekden azeri idman yayın açık

tron45

tron45

Üye
bende devamlı yayın açık idman tv yazılım yukledim cihaza

Üst Alt