İngilizleri beslemek istemiyorum ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
İngilizleri beslemek istemiyorum ama
arkadaslar ben ingilzlerin vodafonunu beslemek istemyrm artk ama turkcl ucuz intrnt sağlmyr bende kmsuya faturada 15lira yardm edyrm 20mbps sınrsz taklym ama evin dışında net paketi lazm napacam hiç blmyrm ama artk kendimize ait olan bi şirketin operatörüne girmk istyrm napacaz benm düşünen çok vardr

admiral23

admiral23

Üye
hocam o kadar derin düşünmeyin.ona bakarsanız turkcell avea da ayni. hatta bizim hicbir şeyimiz yok. ne banka ne oprtr ne elektrik ne su ne vs vs :) ülke bile kalmadi diyebiliriz . kişisel görüş siyasi anlaşılmasın

Türe

Türe

Üye
Vodafone fransiz degil miydi :hmmm ogrenciysen avea is adamiysan turkcell ;) :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
turkcell şebeke içi 10000 mesajla öğrenci hattı bile olabilir. Ben sadece mesaj kullanmıyorum ama çoğu arkadaşım böyle. Bence şu an Vodafone iyi. Cepnet ve hymaksi bana yetiyor. Tek kötü yani net hızı düşük

gölgee_65

gölgee_65

Üye

Benim cevremde ogrenci olup vodafone olan cok az

Benim çevremdeki insanların %75i vodafone %20si Turkcell %5i Avea kullanıyor. Sınıf arkadaşlarımın %90ından fazlası vodafone kullanıyor ondan öyle dedim :oke: ama
ben Avea kullanıyorum çünkü oturduğum bölgede vodafone sorunlu :D

phasan

phasan

Üye
ben memmunum vodafon dan

---------- Eklendi @ 09:11:54 ---------- Yazıldı @ 09:10:22 ----------

arkadaslar ben ingilzlerin vodafonunu beslemek istemyrm artk ama turkcl ucuz intrnt sağlmyr bende kmsuya faturada 15lira yardm edyrm 20mbps sınrsz taklym ama evin dışında net paketi lazm napacam hiç blmyrm ama artk kendimize ait olan bi şirketin operatörüne girmk istyrm napacaz benm düşünen çok vardr

arkadaşım türkcel cogu yabancı şirkette

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Avea ile Vodafone yabancı tamam ama ben Turkcelli yarısının yabancı yarısının türk olduğunu sanıyordum ? :hmmm

drivenn

Üye
ben olsam hiç düşünmeden bana en uygun tarifeyi veya avantajı sunan operatöre geçerdim bu işler hatır gönül işine bakmaz vodafone ıngiliz olabilir ama sunduğu kampanyalar gayet iyi zaten turkcell türktür ilk operatörümdür vs deyip bırakmadıkça böyle müşterileri kazıklamaya devam edecektir hele büyük oranda müşteri kaybetsin bakalım böyle yüksek fiyattan hizmet vermeye devam edebilecek mi ışte o zaman adamakıllı kampanya yapmaya başlar başka türlü zor

hasanlive

Üye
Turkcell turk degilki en az vodafone kadar yabanci sermayenin eline gecdi

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Turkcell: ''Genc Turkcell Plus'' kullanıyorum tarifemide operatörümüde çok seviyorum her ay 30:tl: ile N8'i medyaya boğuyorum :)

TurkcellTV: 5.90:tl:
HerYone Sms: 5000Sms+100MB İnternet = 12:tl:
250MB İnternet: 7:tl:
2 Saat Heryone Konuşma: 0:tl:

Toplam: 25:tl:
5:tl: da bana kalıyor oda konuşma paketim bitince ay sonuna kadar götürüyor 30:tl: ya N8 i tıka basa doyuruyorum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt