Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ingilizcesi iyi olan
Sponsorlu Bağlantılar
seyrengah
Üye
Konu Sahibi
ingilizcesi iyi olan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu sayfadaki ek dosya cwm için staock flaşlama diye anladım doğrumu anlamışım bir bakar mısınız
Sana ne lazımsa Türkçe sitelere bak.
Farz mı gavur sitesine bakmak
Superfan
Üye
Bazen CWM'den çıkamadığından dolayı stock recovery'i tekrar flaşlaman gerekiyor. Odin ile PC'den. Bunun sayesinden telefonun üzerinden direk cwm den indireceğin dosyayı flaşlıyarak sorunu çözüyon
Android hack ve modifikasyon alanında türk sitelerinin %95'i xda dan alıntı yapıyor...Ve yani bu alıntıların çoğu da sürekli üstte olan şeyler. Böyle az bilinen şeylere değinmezler o sitelerde
seyrengah
Üye
Konu Sahibi
o gavur dediğin adamlar hayatlarını adıyor teknolojiye ama kaç gündür driver sorununu çözemedim türk türk diyon iş yok malesef
Bazen CWM'den çıkamadığından dolayı stock recovery'i tekrar flaşlaman gerekiyor. Odin ile PC'den. Bunun sayesinden telefonun üzerinden direk cwm den indireceğin dosyayı flaşlıyarak sorunu çözüyon
o ek dosya ise flaşlanabilir stock recovery. CWM ile flaşlanabildiğinden dolayı.
Android hack ve modifikasyon alanında türk sitelerinin %95'i xda dan alıntı yapıyor...Ve yani bu alıntıların çoğu da sürekli üstte olan şeyler. Böyle az bilinen şeylere değinmezler o sitelerde
normal açılmıyor derken? eğer cwm'ye girebiliyorsan bunu deneyebilirsin. Yanlış bir şey yaparsan da odin ile düzgün bir tane daha flaşlarsın. Sen bunu bir dene yine. CWM den flaşla o dosyayı. Ben samsungları fazla bilmem
normal açılmıyor derken? eğer cwm'ye girebiliyorsan bunu deneyebilirsin. Yanlış bir şey yaparsan da odin ile düzgün bir tane daha flaşlarsın. Sen bunu bir dene yine. CWM den flaşla o dosyayı. Ben samsungları fazla bilmem