Ingilizcesi Iyi Olan Birisi Bakabilir Mi? Acillll

Sponsorlu Bağlantılar

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
Ingilizcesi Iyi Olan Birisi Bakabilir Mi? Acillll
Arkadaşlar yarın ödev teslim edicem fakat ingilizcem iyi olmadıgı için çeviri yapamıyorum o intenetteki çevirilerde iyi çevirmiyor bana bi Türkçe-İngilizce çeviri programı link'i veya şu metni çevirebilecek BABA YİĞİT var mı lütfen yardımcı olun :)

1.Dünyanın Sonundaki Salıncak – Banos, Ekvador
Dünyanın Sonundaki Salıncak – Banos, Ekvador Ekvador’un tepesindeki , aktif bir yanardağa yakından bakan köhne bir ağaç ev bulacaksınız. Hiçbir güvence vermeyen salıncakta yanardağa doğru sallanacak cesaretiniz varsa, nefes kesici manzarayı hak ettiniz demektir.
2.Büyük Mavi Delik - Belize
Orta Amerika ülkesi Belize’de kıyı şeridinin dışında kalmış bu su altı çukuru, 124 metreyi aşan derinliğiyle, dünyanın en ünlü dalış noktalarından.

bu kadar lütfen yardımcı olun arkadaşlar
yardım edecek kimse yok mu?

marist

marist

Üye
İnşallah işine yarar kardeşim.

At the End of the 1st world Swing - Banos, Ecuador
At the End of the world Swing - Banos, Ecuador ecuador's at the top of an active volcano closely looking at a run-down of the tree you will find the house. No assurance does not swing towards the volcano and shake if you dare, breathtaking views of the earned means.
2 Blue Hole Belize
Central American country of belize in the coastal strip out of this pit, under water, 124 metres in depth in excess of the world's most famous diving spots.

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok teşekkür ederim

marist

marist

Üye
Rica ederiim yeterki doğru olsun. :D

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
internetten mi çevirdin yoksa kendin mi yaptın kardeşim hoca internetten cevirmeyin dedide

marist

marist

Üye
Az biraz kendi bilgim , birazda internetten.

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol kardeşim bi tanesin :D

marist

marist

Üye
Eyvallah, rica ederim :tebessüm:

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
son birde buna bakar mısın ?
Hollanda’nın Lale Tarlaları

'Avrupa’nın Çiçek Bahçesi' olarak da anılan Keukenhof’u ilk kez görenler, burayı lalelerin resmi sergilenme alanı zannediyor. Oysa ki bu muhteşem tarlalar söz konusu bahçenin dışında kalan özel kişilere ait alanlar.

marist

marist

Üye
In The Netherlands, The Tulip Fields

Of europe", Flower Gardens as well as the keukenhof those who see it for the first time, here tulips official exhibition space to think. However, this magnificent fields outside in the garden in question in the remaining areas owned by private individuals.

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler beni büyük bir yükten kurtardın sağol kardeşim :)

marist

marist

Üye
Rica ederim, yararlı olduysam ne mutlu bana. Ödevi gösterdikten sonra buraya yaz notunu :)

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
tabıki yazarım :D

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
:)

Üst Alt