İngilizce bir CFW ye nasıl türkçe yüklerim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leche

Üye
    Konu Sahibi
İngilizce bir CFW ye nasıl türkçe yüklerim?
Arkadaşlar herkese merhabalar.

Dailymobile.se forumundaki Distro isimli CFW yi 5800 (RM-356) telefonuma yükledim.Ama üzerinde türkçe yok.Orjinal hali ile flash atınca telefonu kullanıyorum hiçbir sorun yok.Ama Nokia Firmware editor ile Orjinal türkçe firmware den Turkçe dil paketini alıp entegre adip flash atınca telefon çalışmıyor.Açınca yazısız boş beyaz ekran geliyor 3-4 kere sönüp yanıyor sonrasında ise ekran kapanıyor.Defalarca dil paketini entegre ettim.Sonrasında klasörlerdeki dil dosyalarını teker teker kopyala yapıştır yapıp denedim.Ama ne zaman dil dosyası kaydetmek istesem aynı sorun yaşanıyor.Nokia firmware editor de dil ekleniyor listede de çıkıyor.Fakat flash attıkan sonra bahsettiğim problem ortaya çıkıyor.Acaba sebebini bilen, yardımcı olabilecek birileri var mı?İyi akşamlar.

Not:Kusura bakmayın forum link yollamama izin vermedi yüklediğim flash ın linkini isteyene mesajla atabilirim.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Arkadaşlar herkese merhabalar.

Dailymobile.se forumundaki Distro isimli CFW yi 5800 (RM-356) telefonuma yükledim.Ama üzerinde türkçe yok.Orjinal hali ile flash atınca telefonu kullanıyorum hiçbir sorun yok.Ama Nokia Firmware editor ile Orjinal türkçe firmware den Turkçe dil paketini alıp entegre adip flash atınca telefon çalışmıyor.Açınca yazısız boş beyaz ekran geliyor 3-4 kere sönüp yanıyor sonrasında ise ekran kapanıyor.Defalarca dil paketini entegre ettim.Sonrasında klasörlerdeki dil dosyalarını teker teker kopyala yapıştır yapıp denedim.Ama ne zaman dil dosyası kaydetmek istesem aynı sorun yaşanıyor.Nokia firmware editor de dil ekleniyor listede de çıkıyor.Fakat flash attıkan sonra bahsettiğim problem ortaya çıkıyor.Acaba sebebini bilen, yardımcı olabilecek birileri var mı?İyi akşamlar.

Not:Kusura bakmayın forum link yollamama izin vermedi yüklediğim flash ın linkini isteyene mesajla atabilirim.

5800 da etki edermi bilmem ama Core kilidini açtın mı?

leche

Üye
    Konu Sahibi
5800 da etki edermi bilmem ama Core kilidini açtın mı?

Nokia cooker ile kontrol ettim ama core dosyası 2C görünüyor yani sanırım zaten kilidi açık.

- - - Eklendi - - -

Hocam teşekkürler yalnız ben de birebir bu işlemleri gerçekleştiriyorum ama nedense dediğim problem ortaya çıkıyor :S

Atacan-

Atacan-

Üye

Aldığın hata ne bilmiyorum...Dosya boyutunumu geçiyorsun..
Default dili mi siliyorsun anlamadım :D
Yazılımın içinden gereksiz sana yaraman şeyleri sil ondan sonra dil ekle..
Bence sen dosya boyutunu aşıyorsun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt