beats
Üye
-
Konu Sahibi
-
sony ile ilgili de sızıntılar olmuştu Microsoft ile görüşüyorlardı falan bence sony gelse iyi olur hem sony lg yi döverhaber için teşekkürler tuşlar çok iyiHaber için teşekkürler dostumSisteme bir sürü OEM katıldı, global çapta sistemin pazar payının yükseleceğine hiç şüphe yok ama asıl demirbaşların (LG veya Sony gibi) da hamle yapması gerekiyor. HTC bu konuda en azından Amerika'da olsa bile One (M8) for Windows'u tanıttı ki global satışa sunulması konusunda da oldukça güçlü ihtimaller var. Sony'nin Windows Phone 7 series'te bile telefon yapmadığını düşünürsem ileriki zamanlar için Sony'den WP'li bir telefon beklemek biraz hayalcilik olacak sanırım, beni şaşırtan asıl konu ise o kadar sızıntı olmasına rağmen hala LG'nin bir Windows Phone'lu telefon tanıtmamış olması. En azından WP'nin 7.5 sürümünde bir telefon çıkarmıştı LG.
Hayatımda duymadığım Windows Phone sayesinde telefon firma isimleri duydum ve öğrendim helal sana Microsoft
Hemde nasıl bi zümre bak gör..."Abi 4 gb ram varmış ya çook iyi" diyenlere "bizde 2 gb ram o 4 gb da eş "desek küfür edecek bir kitle var.Gözleri donanımla boyanmış bir kitleWp li hep duşuk donanımlı ucuz telefonlar var. Devler liginde yarışacak bi htc one w8 var. Bide 1520 930. Bence ortalığı yerinden oynayacak donanımlara sahip bir telefon çıkartılmalı wp adına. Sırf 2000 tl üstündeki androidli cihazların donanımlarıyla kıyaslamak adına. Reklam için olsa bile çıkartılmalı. Sonuçta donanım sevdalısı bir zümre var. Azımsanamayacak kadarlar.
Yani bu mağazalar birleştiği için mi windows olmaya başladı demek abi?bu arada bu cihaz Windows Phone yerine Windows markası kullanan ilk cihaz oldu. Windows Phone ismi kalkmaya başladı diyebiliriz
Hayır. Şöyle söylim bu yeni gelecek windows 9 güncellemesiyle Tek bir işletim sistemi oalcak windows ve bu windows her cihazda çalışacak sadece cihazın tipine göre ekran boyutlandırması ve arayüzü değişecek ama çekirdek yapısı ve genel yapı %100 aynı olacak. Buda artık windows phone isminin bittiği anlamına geliyor. Bilgisayar için windows 9 Telefon için windows 9 olacakYani bu mağazalar birleştiği için mi windows olmaya başladı demek abi?
Aslında aynı şeyden bahsetmişiz ama ben farklı anlatmışım sanırsamHayır. Şöyle söylim bu yeni gelecek windows 9 güncellemesiyle Tek bir işletim sistemi oalcak windows ve bu windows her cihazda çalışacak sadece cihazın tipine göre ekran boyutlandırması ve arayüzü değişecek ama çekirdek yapısı ve genel yapı %100 aynı olacak. Buda artık windows phone isminin bittiği anlamına geliyor. Bilgisayar için windows 9 Telefon için windows 9 olacakYani sistemler tamamen birleşiyor
Yani telefonlara gelecek windows 9 güncellemesinin boyutu muazzam olacaktır diye düşünüyorum en az 1 gb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?