ınfınıty ds 7700

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
czcenk

czcenk

Üye
    Konu Sahibi
ınfınıty ds 7700
telefon aldım araştırdım Türk projesine ait yani üretim dışında herşeyi Türk yalnız yapımı çin.bu telefon hakkında bilgisi olan veya kullanan varsa yardım edebilirmi? extra içeriği attırmak için hangi programlar veya oyunlar olur?:hmmm:bilmm
 


czcenk

czcenk

Üye
    Konu Sahibi
kimse yok mu bu telefonu kullanan :S ...???
 
franklinda

franklinda

Üye
Bu telefonu Nisan ayı içinde aldım ve 3 gün içinde iade ettim. Nedenleri ise şöyle: 1) Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi wap/gprs ayarlarını otomatik yükleyemiyor. Ayarları başarabilirseniz kendiniz girmeniz gerekiyor. 2) Telefonu kapayıp açınca çoğunlukla 2. sim kartı görmüyor. 3) Kullanma klavuzunda ekran ayarlarında 7. madde olarak operatörün ismini ekrandan kaldırma seçeneği olmasına karşın telefonda bu seçenek yok. Dolayısıyla yazılım sorunları da var. 4) Ekran yazıları biraz küçük. 5) Beni en çok şaşırtan sorunu en sona sakladım:)) Telefonu mp3 yüklemek için bilgisayarıma taktığım zaman antivirüs programım (NOD32) telefonun yazılımında SOLUCAN tepit etti. Telefon yazılımı görüntülenemediği için temizleme olanağım da olmadı. Ama telefondan yağmur gibi bir saldırı oldu bilgisayarıma. NOD32 10-15 saniye içinde onlarca giriş denemesini kesti ve ben şaşkınlığımı üzerimden atar atmaz hemen telefonu bilgisayarımdan ayırdım.
Bu son sorundan sonra hemen aldığım yere (ereyon) iade ettim. Ayrıca bu sorunları izmirdeki merkezlerine de telefon edip söyledim. Bana nerede oturduğumu sordular. Bende eskişehir dedim. O zaman bir ara izmire yolunuz düşünce telefonu getirin yazılımını güncelleyelim dediler. Ne ilgi ama değil mi? İnsan en azından bize gönderin kargonuzu karşılayacağız, telefona yeni yazılım yükleyerek ya da yenisiyle değiştirerek gönderelim falan der değil mi?

infinity ds7700 türk tasarımı çin imalatı bir tel. çift simi aynı anda sorunsuz çalıştırıyor.ses kalitesi iyi.hoparlörden konuşma yok.bluetooth 2.0 var.şarj ve bilgisayar bağlantısı usb 2.0 girişi ile yapılıyor**** zil sesi var.tuş takımı iyi.joystik orta tuşu kolay çiziliyor.ama çokda önemli değil.2 simli olmasından dolayı bazen takılma oluyor.120 bmb hafıza kartı içinde takılı geliyor.usb kulaklık ve usb bağlantı kabosu da var.
+ları
1- 2 simlilerden en ince olanı deniyor.gerçekten ince.
2- bluetooth 2.0 iyi bir ekstra.
3- mp3 dinleme mümkün.
4- 2 hoparlörü var.ses kalitesi iyi.
5- tuş takımı çok kaliteli.
6- webcam olarak kullanıbilen bir 2mp kameraya sahip.sesli çekimi
de iyi.
7- pil iyi dayanıyor 2 simli olmasına göre 4.5 saat kadar.
-leri:
1. fotoğrafları kaliteli değil sony ericssona göre
2- hediye gelen 120 mb hafıza kartı az
3- 2 simden dolayı menüyü kurcalarken nadirde olsa takılmalar oluyor.
4- hoparlörden konuşma yok
5- arka kapak kolay olmasada zedelenmeye müsait.

Çift kullanımı konusunda, her iki hatla konuşurken de ses sorunu yaşamadım. Bu konuda gayet başarılı. Çok fazla özelliği var hepsinden bahsetmek istemiyorum arkadaş ayrıntılı bilgi vermiş zaten ben kısaca gözüme takılanlara deyineyim.

1- Çift hat problemsiz, bu konuda tuş takımı çok iyi dizayn edilmiş.
2- Piyasadki tüm 2 MP ve çift kameralı telefonlardan daha kaliteli foto ve video çekimi var. (Ben kullanmıyorum Dijital foto makina varken zaten gereksiz merak edenler için)
3- Menüler normalde hızlı ancak tüm hareketlere Animasyon ekledikleri için hareket yavaşlıyor. Ek tema özelliği şart yada bu konuda yeni bir yama şart.
4- Dokunmatik ekran olmadığı için cepte taşıyabiliyorsunuz.
5-SEsi gerçekten çok güzel hatta ve de hatta emin olun çoğu dizüstü bilgisayarlardan çok daha iyi bir sesi var. Bu zaten genelde Çin kökenli tüm telefonların bir özelliği. Seste parazit, cızırtı vs. yok. Pahalı MP3 telefonların ses sistemi..
6- Yazılım güncellemesi şart. Aslında bu hali ile yeterli ancak daha önce Bir Sony&Erk. veya Nokia'nın gelişmiş yazılımlarına sahip telefon kullanmışsanız ister istemez size Eskimiş bir yazılım görüntüsü veriyor. Yani elinizden gelse şöyle bir üzerindeki tozu almak istiyorsunuz. Özellikle Rehber'in mutlaka modifiye edilmesi lazım çünkü Türkçe uyumu kesinlikle problemli. Ç,Ş,Ş,Ğ,Ö,Ü ile başlayan kayıtlar yapmışsanız hızlı aramada çıkmıyor mutlaka rehberde dolaşacaksınız veya KAyıtta düzenleme yapacaksınız. Ve en berbat tarafı İlk kayıt esnasında sadece ve sadece 10 harflik kayıt imkanı vermesi. Daha sonra düzenlerken bu 30 harfe çıkıyor ama boşa zaman kaybı ve stres.
7- Telsim, Avea ve Turkcell ayarları yüklenmiş olarak geliyor ancak MMS ve GPRS modifiye gerekli bunuda uğraş yap dur. Telsim Vodofone olmadan önceki ayarları ile kaydedilmiş yani yazılım hala o zamana ait. Güncelleme yok.
8- Java iyi ama bazı oyunlarda sanırım Telefon hafızasından kaynaklanan (500 KB. HAngi akla hizmetle bu kadar büyük bir hafıza ayırmışlarsa Satış patlamasından korktular herhalde) sorunlardan çalışmıyor.
9- Bluetooth Cihazları sorunsuz tanıyor ancak Kulaklıkla görüşmek isterseniz yalnız 1. Hattan çalışıyor. 2. Hattın blue desteği yok.
10- Bluetooth dosya aktarımında Kesinlikle yavaş. Belki ayarlarla da ilgili olabilir bilmiyorum. Samsungdan dosya alırken çok hızlı alıyor ama gönderirken çok yavaş gönderiyor.
11- PC ile tanışmaları sorunsuz.
12- Batarya çift hata göre oldukça iyi normal kullanımda 4 gün gidiyor.

GEnel olarak Çift hat kullanımında ve ilginç extra özellikleri ile farklı bir deneyim yaşamak isterseniz Şu an piyasadaki Çift hatlı telefonlar içerisinde kesinlikle tavsiye ederim. En azından Çift hatta sorun yaşatmıyor ve Telefon olarak ta kullanışlı.
Dilerim faydalı olur.
 
czcenk

czcenk

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler çok faydalı teşekür ederim yalnız oyun ve program yüklenebiliryormu? bu telefon java tabanlı bir sisteme sahip..?
 
franklinda

franklinda

Üye
evet hafıza kartı mevcutsa at bir yere usb yi çıkar ve tıklayıp yükle de bu kadar hepsi. sonra evet ve hafıza kartı diye seç yeter hazırdır.
 
czcenk

czcenk

Üye
    Konu Sahibi
Teşekürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt