Infinite Flight v1.0 APK // SÜPER Uçak Simülatörü!! //

Sponsorlu Bağlantılar

fatihbulut95

fatihbulut95

Üye
    Konu Sahibi
Infinite Flight v1.0 APK // SÜPER Uçak Simülatörü!! //

Android Sürümü: 4.0+

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve HighCore

HighCore

HighCore

Üye
teşekkürler böyle bir oyun arıyordum ama sd sini de verseydin iyi olurdu :):tşk:

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardeş, oyun süper müthiş gerçekçi kontroller biraz zor ama ayarlayınca kullanımı zevkli. oyunun sd si yok apk yi kur oyna kardeş.birçok uçak için internetten download gerekiyor, birkısmıda satın alınan sürümde çıkıyor bilginiz olsun. kolay gelsin...

HighCore

HighCore

Üye
tekrar teşekkürler paylaşım için sd si olmaması rahat aslında(oyunu görünce 1gb ı gözden çıkartmıştım) :)

memeto9898

memeto9898

Üye
Google Play'de Motorola XT615 Uyumsuz Yazıyor Ama Yinede Deniyecem :) Teşekkürler :)
-
Edit: Paket Ayrıştırmada Sorun Var Diyor :(

umitgul18

umitgul18

Üye
Resimler çok güzel gözüküyor hemen tabletimde deneyeceğim. :)

smh60

smh60

Üye
Teşekkürler

lale63

lale63

Üye
Kardeş, oyun süper müthiş gerçekçi kontroller biraz zor ama ayarlayınca kullanımı zevkli. oyunun sd si yok apk yi kur oyna kardeş.birçok uçak için internetten download gerekiyor, birkısmıda satın alınan sürümde çıkıyor bilginiz olsun. kolay gelsin...

Kardes bu ayarlamalari nasil yapacaz

By_torque

By_torque

Üye
kardeş oyundaki amaç nedir yolcu mu taaşıycaz ???

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardes bu ayarlamalari nasil yapacaz
Kardeş oyunu indir, kur, uçak seçimine geldiğinde bazı uçakların aktif olmadığını göreceksin, uçakları tıkladığında altta download butonuna tıklarsan indirecektir.birçok uçak bu sürümde mevcut, bir kısımı ücretli bilgin olsun. kolay gelsin...

kardeş oyundaki amaç nedir yolcu mu taaşıycaz ???

oyunda amaç bazı mision görevleri haricinde yok. örneğin uzay mekiği indirme gibi. uçak ve pistlere özgü misionlar var. gerçekçi grafikler ve kullanış açısından zevkli bir simulator. iyi eğlenceler.

umitgul18

umitgul18

Üye
Oyun çok zor ya sildim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt