Öneri indirme hızı

Sponsorlu Bağlantılar

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
indirme hızı
gençler 5-10 mb'lık şeyleri hızlı indiriyor boyut aartınc indirme bitiyor resmen şuanda 122mb lik video indiriyorum 1 saati geçti şuanda 35 mb inmiş daha yardım lütfen eskiden böyle değildi max 5 dakikalık isi vardı

Son düzenleme:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Symbian Diyorsun Malum Download Manager Proğramımız Yokki Bende C6'da Mağdurum Ama Yapacak Birşey Yok Olduğu Kadar Olmadığı Kader

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Opera Değilde Normal Tarayıcıdan Nasıl

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arada Bir Donuyor Ama İdare Eder İndirme Konusunda Başarılı :oke:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şunu Belirtmeden Geçemicem Tarayıcı İle Telefon Donup Tepkime Vermezse Bataryayı Çıkartmak Zorundayız Symbian^3 Kullanıcısı Olarak

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
Şunu Belirtmeden Geçemicem Tarayıcı İle Telefon Donup Tepkime Vermezse Bataryayı Çıkartmak Zorundayız Symbian^3 Kullanıcısı Olarak
öyle bir problem ile hiç karşılaşmadım çok şükür

cyborg78

cyborg78

Üye
Opera mobile yerine, Opera mini 7.1 denedinmi, mobile'den daha iyi ve hızlı bence :bigstar:

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Download konusunda Mobile, Mini'den kat ve kat iyi :oke:

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
gençler 5-10 mb'lık şeyleri hızlı indiriyor boyut aartınc indirme bitiyor resmen şuanda 122mb lik video indiriyorum 1 saati geçti şuanda 35 mb inmiş daha yardım lütfen eskiden böyle değildi max 5 dakikalık isi vardı

Salih ÖZKOÇ

Salih ÖZKOÇ

Üye
hocam alternatif programları deneyebilirsin video indirmek için örneğin cutetube var youtube, dailymotion ve vimeo'dan 1080p ye yani HD videoları indirme ve izleme olanağı sağlıyor ben bu programı kullanıyorum şahsen sonra eğer sadece youtubeden indireceksen youtube HD+ programı var bu programlar video indirme konusunda çok iyi gerçi ben son zamanlarda youtube HD+ programını birtürlü çalıştıramadım ama muhtemelen bir yerde yanlışım var ondan çalıştıramadım ayrıca neden gecenin bu saatinde yazdığımıda açıklayayım uykusuzluktan birtürlü uykum gelmiyor :D

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
ben youtube den indirmiyorum filmm indirme sitesi var oradan indiriyorum

mars259

mars259

Üye
symbian öldü artık bişey beklemeyin
symbian öldü artık bişey beklemeyin

Üst Alt