Tavsiye indirilmesi gereken programlar/oyunlar ücretli/ücretsiz

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
indirilmesi gereken programlar/oyunlar ücretli/ücretsiz
Arkadaşlar markette görmediğimiz, kaçırdığımız, bilmediğimiz uygulamalar olabilir sizin bildiğiniz keşfettiğiniz güzel , ilginç şeyler varsa yazabilir misiniz ücretli ücretsiz hiç farketmez hoşuma gideni indirmek istiyorum hemde topluca yardımlaşmış oluruz

şimdiden teşekkürler

1 tane ben yazayım

zooper widget pro ücretli ve güzel bi uygulama ana ekrana güzel widgetlar yerleştirebiliyosunuz

Tepkiler: sinanozcan312

taylan08

Üye
CPU-Z telefonun işlemci modeli sıcaklığını falan gösteriyor.PC versiyonuda bulunmaktadır.İşlemcim ne,kaç çekirdek,en yüksek hızı ne kadar,şuan ki hızı ne kadar gibi sorularına cevap verebilecek yararlı bir program.

Tepkiler: 3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
Telefon için olduğunu bilmiyodum işime yarıyacak bi uygulama çok teşekkürler

Tepkiler: taylan08
Clean master telefonda ram ve Hafıza yönetiminde büyük rol oynuyor

MaxipmaN

Üye
clean master çöp temizlemede çok iyi ram yöneticisini kullanmıyorum oyunu kastırmıştı

Tepkiler: 3onur5 ve mürteza16
Zarchiver dosya yönetici rar zip açıcı google play den indirebilirsiniz ücretsiz olarak bulunmakta.

Gravitiy Screen: Telefonu cebinize koyarsınız hiç bi tuşa basmadan kilitlenir. Çıkardığınızdada yine hiç bi tuşa basmadan açılır. Kilit tuşunu falan kullanırsanız unutupta programı beklemeye alır yeniden açarsınız.
Shazam: Adını bilmediğiniz biyerde duyduğunuz müziği program sayesinde sanatçısına kadar öğrenebilirsiniz.
Backgrounds: Birbirinden farklı HD duvar kağıtlarını barındıran uygulamadır.
Aviary: Fotoğraflarınıza güzel efektler uygulamanıza yardımcı olacaktır
Bunlar ücretsizdir.
Şimdilik bunları kullanıyorum önceki telefonumda daha çoktu aklıma geldikçe paylaşırım.
Oyun olarakta Real boxing - Nfsmw öneririm