Tavsiye indirilmesi gereken programlar/oyunlar ücretli/ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
indirilmesi gereken programlar/oyunlar ücretli/ücretsiz
Arkadaşlar markette görmediğimiz, kaçırdığımız, bilmediğimiz uygulamalar olabilir sizin bildiğiniz keşfettiğiniz güzel , ilginç şeyler varsa yazabilir misiniz ücretli ücretsiz hiç farketmez hoşuma gideni indirmek istiyorum hemde topluca yardımlaşmış oluruz

şimdiden teşekkürler

1 tane ben yazayım

zooper widget pro ücretli ve güzel bi uygulama ana ekrana güzel widgetlar yerleştirebiliyosunuz

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312

taylan08

Üye
CPU-Z telefonun işlemci modeli sıcaklığını falan gösteriyor.PC versiyonuda bulunmaktadır.İşlemcim ne,kaç çekirdek,en yüksek hızı ne kadar,şuan ki hızı ne kadar gibi sorularına cevap verebilecek yararlı bir program.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
CPU-Z telefonun işlemci modeli sıcaklığını falan gösteriyor.PC versiyonuda bulunmaktadır.İşlemcim ne,kaç çekirdek,en yüksek hızı ne kadar,şuan ki hızı ne kadar gibi sorularına cevap verebilecek yararlı bir program.
Telefon için olduğunu bilmiyodum işime yarıyacak bi uygulama çok teşekkürler :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: taylan08
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Clean master telefonda ram ve Hafıza yönetiminde büyük rol oynuyor

• Beğen

MaxipmaN

Üye
clean master çöp temizlemede çok iyi ram yöneticisini kullanmıyorum oyunu kastırmıştı

• Beğen
Tepkiler: 3onur5 ve mürteza16
aşikar53

aşikar53

Üye
Zarchiver dosya yönetici rar zip açıcı google play den indirebilirsiniz ücretsiz olarak bulunmakta.

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gravitiy Screen: Telefonu cebinize koyarsınız hiç bi tuşa basmadan kilitlenir. Çıkardığınızdada yine hiç bi tuşa basmadan açılır. Kilit tuşunu falan kullanırsanız unutupta programı beklemeye alır yeniden açarsınız.
Shazam: Adını bilmediğiniz biyerde duyduğunuz müziği program sayesinde sanatçısına kadar öğrenebilirsiniz.
Backgrounds: Birbirinden farklı HD duvar kağıtlarını barındıran uygulamadır.
Aviary: Fotoğraflarınıza güzel efektler uygulamanıza yardımcı olacaktır :)
Bunlar ücretsizdir.
Şimdilik bunları kullanıyorum önceki telefonumda daha çoktu aklıma geldikçe paylaşırım.
Oyun olarakta Real boxing - Nfsmw öneririm :)

• Beğen

Üst Alt