İndirilen Jar geçersiz hatası

Sponsorlu Bağlantılar

kubilay0676

Üye
    Konu Sahibi
İndirilen Jar geçersiz hatası
Arkadaşlar daha 2 gün önceye kadar yükleyebildiğim oyunları artık yükleyemiyorum. Yükle diyorum yükleniyor yazıyor. Daha sonra indirilen jar geçersiz hatası veriyor :S
Telefon chat 527..
Başka oyunları denemek için oyunları silmiştim ama tekrar yüklemek istediğimde bu hatayı aldım. Sorun nedir? Yardımcı olurmusunuz

muratbt

muratbt

Üye
slm güzel kardeş bu sorunu bende yaşadım sorunu yine burda [h=1]Firmware Yükleme yaparak tamamen kurtuldum buraya link atamıyorum mail verirsen linki vereyim sende kurtul bu derten ok link yine bu sitenin saygılar yanlız usb bağlantı kablon hazır olsun ok :)[/h]

CILGINTURK

Üye
arkadaş aynı telefon bendede var çok kotu telefon yenı aldım hıc memnun degılm cok berbat bır telefon
bu arada firmware garantıyı devre dısı bırakır dıyolar???

baykal--77

Üye
slm bu linki banada gönderebilirmisin...

erkut.28

Üye
slm güzel kardeş bu sorunu bende yaşadım sorunu yine burda firmware yükleme yaparak tamamen kurtuldum buraya link atamıyorum mail verirsen linki vereyim sende kurtul bu derten ok link yine bu sitenin saygılar yanlız usb bağlantı kablon hazır olsun ok :)
s.a kardeşim bendede chat527 var ben frimwareyi indirdim fakat download moda geçemiyorum sana zahmet anlatirmisin kaç haftadir bunla uğraşiyorum bekliyorum lütfen...

serhatMf

Üye
s.a kardeşim bendede chat527 var ben frimwareyi indirdim fakat download moda geçemiyorum sana zahmet anlatirmisin kaç haftadir bunla uğraşiyorum bekliyorum lütfen...

selamun aleyküm ben samsung 5610k telefon aldım indirilen jar geçersiz diyor kesin çözümünü bilen varmı bu arada frimware nedir

aabbddss

Üye
slm arkadaşlar bu linki rica etsem banada gönderebilirmisiniz aynı hata bendede var

aabbddss

Üye
slm güzel kardeş bu sorunu bende yaşadım sorunu yine burda Firmware Yükleme yaparak tamamen kurtuldum buraya link atamıyorum mail verirsen linki vereyim sende kurtul bu derten ok link yine bu sitenin saygılar yanlız usb bağlantı kablon hazır olsun ok :)

gs-abds@hotmail

heybeci

Üye
brain champ var telefondan internete giriyom bişey indiriyom indikten sonra iptal edildi yazıyor sonra jar geçersiz diyor bi yardım edin

ahmetay74

ahmetay74

Üye
brain champ var telefondan internete giriyom bişey indiriyom indikten sonra iptal edildi yazıyor sonra jar geçersiz diyor bi yardım edin
*#1234# yazıp ordakilerin hepsini buraya yazabilir misin?
brain champ dediğin Champ C3303K yada I olabilir mi?

kajmer2828

Üye
Kardeşim Firmware Linkini Şu Msn e Atarsan Sevinirim h_a_y_i_m@hotmail.

muratbt

muratbt

Üye
link bu arkadaşlar başlıkta

- - - Eklendi - - -

wwwmaxicep'com/samsung/samsung-champ-3303-3303k-3303i-firmware-yukleme-resimli-anlatim-596643'html
üsteki ' bunların yerine . nokta koyun ok link bu

eraydumanli

Üye
ulan bu ne bicim link

- - - Eklendi - - -

yazarsam cozulcekse vereyim

Üst Alt