İndirdiğiniz Dosya .jar mı ? İçeriğine bakmadan öğrenme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maho78amr

maho78amr

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğiniz Dosya .jar mı ? İçeriğine bakmadan öğrenme
Bu sorun benim her zaman başıma geliyor.Maxicep ten her gün onlarca onlarca dosya indiriyorum.Ve bu dosya .jar mı .rar mı .zip mi bunu kontol etmek için hep içeriğine bakıyorum ama bugün (12.02.11) bir çözüm buldum. .Jar olan dosyaların artık simgesini değiştirerek içeriğine bakmadam ayırt edebiliyorum.Bunu burada sizlerle paylaşmak istedim.Bel ki ben gibi birçok kişi de bu sıkıntı içindedir.Resimli anlatıma başlıyorum.Ben windows xp için anlatıyorum.

Masaüstünde bir klasör oluşturuyoruz ve açıyoruz.Üstte "araçlar" daha sonra "klasör seçeneklerine" e tıklıyoruz.Daha sonra "Dosya Türleri" ve bir kaç saniye bekliyoruz .Oraya dosya uzantıları ve türleri gelcek.Uzantılardan .jar ı buluyoruz.ve alttan gelişmişe tıklıyoruz.Ve simge değiştir diyoruz.Gözat diyerek indiriyoruz.Ve kaldığımız yerden devam ediyoruz.Gözat diyerek indirdiğimiz dosyayı gösteriyoruz ve tamam -tamam - tamam diyerek çıkıyoruz artık indirdiğimiz dosyalar .jar ise içeriğine bakmadaN simgesini görerek anlıyoruz.

Made in Maho78aMR yazmak isterdim ama onun türkçesi Maho78amr de üretilmiştir olduğu için yazmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: kol@j

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Teşekkürler.....

Hades92

Hades92

Üye
Tesekkürler

GangLand

GangLand

Üye
teşekkürler

maho78amr

maho78amr

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
teşekkürler

maho78amr

maho78amr

Üye
    Konu Sahibi
KOnuyu açtığım günden buraya aradan 1 yıldan fazla geçmiş vay canına

tarxhn

tarxhn

Üye
bilgilendirme için saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt