FlaxLy
Üye
-
Konu Sahibi
-
İnci sozluk ortami ve sohbeti, inci sozluk sinirlari icinde kaldigi surece bir sorun yok.. İnci sozluge lanet okuyanlar, bazi kendini bilmezlerin sozluk ortamini sozluk sinirlari disina cikardiklari icin lanet okuyorlar.
Ayrıca bu sözlüğü gerçek sözlük sananlar var[/QUOTE
we trust yazıyor bide
inci sözlüğün yaptığı bazı şeylere gülüyorum doğrudur ama bu zamana kadar hiç küfür etmedim, yani %100 değil
Eminmisin ekrem ? Dün Haxball'da golleri atan ben değildim heralde
gol attıkta küfürmü ettik
forever ekşi
Golü attın ama
+ benim ettiğim küfürleri gördün
+ bizim ettiğimiz küfürlere güldün
+ hiç küfür etmedin mi ? alla alla
İnci sözlüğü sevmiyorum ve ayrıca orada kullanılan kelimeleri de kullanmıyorum..İnci de yazılan inci de kalır buraya taşınmasının bir alemi yok ben şahsen buna kızıyorum bunun dışında inci ile alıp veremediğim yok zaten.
+11111
etmedim orda olanlar söylesin gören varmı
ekşidekilerde geniş mezhepli ama arkadaş inci harbiden şitini çıkarıyor işinekşiyle inciyi bir karşılaştır mesela hangisindeki yorumlar daha seviyeli
inciye bir giriyorum bütün entryler afedersiniz ama 31,69,pompa,orgazm falan bir de ekşiye gir bak
inci sözlük ahlaksızlığın sanal versiyonudur .satanistlere ateistlere özenip İslamiyetle dalga geçerse ağzıma gelen herşeyi sayarım hiç kusura bakmayın .illuminatinin ekmeğine yağ süren yağcı ergen apaçi zihniyet .ana avrat sövsem yinede anlamlazlar analıyaacak kapasite yok veya kalın kafaları almaz .eğer gülmek istiyorsanız bu yüce Din İSLAMİYETİ hafife alan bi siteyi seçmeyin
ekşidekilerde geniş mezhepli ama arkadaş inci harbiden şitini çıkarıyor işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?