'Patron
Üye
-
Konu Sahibi
-
madem incici gibi konuşmak istiyorsun o zaman küfürsüz tek bir cümle kurmamalısın bu forumda
dışarıdan bakıldığında öyle.
ne zaman yardıma ihtiyacım olsa hep yardım etmişlerdir.
istediğim film/oyun torrentini isterim hemen yollarlar, yardıma ihtiyacım olur hemen koşarlar.
biraz önce bizzat yardım istedim, pc'im açılmıyordu ekranda kodlar çıkıyordu, onlar bana "linux kurmuşsun sonra balıklama silmişsin" dediler. haklılar. aynen de öyle yapmıştım. beni yönlendirdiler ve pc'deki verileri kurtardım şu an.
ha tabi sözlükte ***** falan yasak. ama paylaşılıyor, paylaşanlar uçuruluyor zaten.
ne zaman yardıma ihtiyacım olsa, ne zaman yalnız kalsam, ne zaman teknik sorunlar yaşasam veya ne zaman başıma gelenleri anlatsam hep yanımda oldular. zirveler düzenledik. afrikalı aç çocuklar için şu ana dek 11 bin lira para topladık. hasta yazarlara kan bağışladık, ölen yazarların arkasından yas tuttuk, kabir ziyaretine gittik. birlik olduk hep.
tabii dışarıdan bakanlar veya sözlüğe sonradan katılanlar anlamaz bunları.
enver şimdi anlamıyorum senı. neden ustunuze alıp tartışma yaratıyosunuzkı. yerı gelınce panpa demesını incicaps kullanmasını biliyosun ama.ülkeleri böldükleri yetmedi şimdi de forumlara el attılar..
ülkeleri böldükleri yetmedi şimdi de forumlara el attılar..
ben onu inci yöneticilerine dedim sen niye üstüne alınıyosun ki?
enver şimdi anlamıyorum senı. neden ustunuze alıp tartışma yaratıyosunuzkı. yerı gelınce panpa demesını incicaps kullanmasını biliyosun ama.
bende konuyu açtım ama herkez ustune alındı. tamam kapatalım konuyu uzamasın.ben onu inci yöneticilerine dedim sen niye üstüne alınıyosun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?