İnceleme: Ayrıntılı Oyun İncelemeleri (Bölüm 2) "Contre Jour & Achtung! "

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
İnceleme: Ayrıntılı Oyun İncelemeleri (Bölüm 2) "Contre Jour & Achtung! "
Evet konumuzun ikinci bölümündeyiz...Normalde ikinci bölümü hafta içi açacaktım ama vazgeçtim.Hafta içi paylaşamayabilirim...Bazıları yararsız bulmuştu.Ama yarrlı bulanlar da oldu...Neyse konuya geçelim.Bu sefer fazla uzun tutmuycam çünkü hepsini okumuyorsunuzdur.Ama yine de ayrıntılı olacak...Bu bölümde karmaşık olmasın diye iki oyun inceliycem.

Birinci bölüm : http://www.maxicep.com/windows-phon...-litle-acorns-flow-call-of-carlos-763054.html

(1. Bölümün Sonunda "ardacumhur"un yaptığı bazı diğer incelemelerin linki de bulunacaktır...)

Daha çok incelemesini yapmak istediğim oyunlar vardı ama incelendi...Ben de bu konumda 3 oyunun ayrıntılı incelemelerini sizinle paylaşacağım.Allah izin verirse diğer oyunları da ikinci bölüme saklıyorum...Başlıyoruz...Umarım beğenirsiniz..

Contre Jour (7 ₺) (Ben aldığımda 2 ₺ idi
:ehe)

Yayıncı: Electronic Arts

Yapımcı: Chillingo

Yaş Aralığı: Her Yaş İçin Uygun

WP Mağaza Değerlendirme Puanı: 5 Puan üzerinden 4.5

Benim Puanım: 5 Puan üzerinden 5

Boyut: 33 mb

Platformlar: WP7.5 & WP8

Kontroller: Dokunmatik Ekran

Bölüm Sayısı: 120

Grafik Türü: Sanatsal, Şirin, Karanlık

Grafik Kalitesi: Çok İyi

Zaman Geçirmek: Çok İyi

Eğlence: Çok İyi

Macera: Yok

Bilim Kurgu: Az

Şiddet ve Korku: Yok

Çoçuklar için İdeallik: İyi

Aksiyon: Az

Oyun Uzunluğu: Orta

Burada değişik bir canlımız var.Bu canlımızı Cut The Rope türü oyunlardaki gibi çeşitli işler yaparak büyük mavi portaldan geçirerek diğer bölüme geçirmeye çalışıyoruz...

Tabi bunu yaparken yıldız türü bir şeyler var onlar toplamamız gerek.Çünkü bölümleri açmak içi gerekli...Oyundaki değişik canlımızı hareket ettirmek için zeminde eğim oluşturmamız gerek.Bunu yapmak ise sandığınızdan daha kolay sadece parmağınızı aşağı yukarı sürüklemek...E tabi birde başka özellikler var.Bunlar ip tarzı ve lastik tarzı şeyler.Son olarak bir not düşeyim size zarar veren şeyler de var.Anlatması zor.Oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.Ama fiyatı artmış..

Aslında bu bölümü hem bilerek hem de mecburen kısa tuttum.Bu oyunda anlatacak pek bir şey yok.Ha bir de müzikleri çok güzel...

Oyunun genel değerlendirmesini yapacak olursak zaman geçirmek için eğlenceli çok güzel bir oyun.Parasını sonuna kadar hak eden bir oyun.(Tabi şuan 7₺ fazla pahalı eskiden 2₺ idi).

Achtung! (Ücretsiz)

Yayıncı: KB Apps

Yapımcı: KB Apps

Yaş Aralığı: Her Yaş İçin Uygun

WP Mağaza Değerlendirme Puanı: 5 Puan üzerinden 4.5

Benim Puanım: 5 Puan üzerinden 5

Boyut: 7 mb

Platformlar: WP7.5 & WP8

Kontroller: Dokunmatik Ekran

Bölüm Sayısı: -

Grafik Türü:-

Grafik Kalitesi: Çok İyi

Zaman Geçirmek: Çok İyi

Eğlence: Çok İyi

Macera: Yok

Bilim Kurgu: Yok

Şiddet ve Korku: Yok

Çoçuklar için İdeallik: İyi

Aksiyon: Yok

Oyun Uzunluğu: Orta

Aslında gelişmiş bir yılan oyunu da diyebiliriz...Ama biraz daha farklı...Nasıl mı?

Oyunda yaptığımız şey kendimize bir renk seçmek ve o renkteki çizgimizle eğlence dolu bir maceraya çıkmak.Bunu yapmak için ekranımızın sağ ve sol alt kısmını kullanacağız.Yapacağınız ey çok basit.Diğer çizgilere çarpmadan ilerlemek.Oyunun puan sistemi ise şu şekilde: Çarpan çizgi dışındaki bütün çizgilere +1 puan ekleniyor.Oyun zorluk seviyenize göre 10-40 puana ulaşan kazanıyor.Tabi zorluk seviyenize göre çizgi sayısı da değişiyor.

Bu arada son güncelleme ile oyuna yerel çoklu oyuncu desteği de geldi.Burada arkadaşınız ve siz hem birbirinize hem de diğerlerine karşı mücadele edin...

Bu bölümünde sonuna geldik İnşallah üçüncü bölümde yeni bir konsept ile karşınıza geleceğim.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk ve sinanozcan312

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Emeğine sağlık :oke:

NUD

NUD

Üye
Güzel oyun ilk Lumia 800 de kullanmıştım

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
​Güncellendi...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İkisini de oynamıştım.
Gerçekten kaliteli oyun ikisi de.
İnceleme için teşekkürler, eline sağlık. :oke:

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt