Ince Belli Bayan Dedikleri Bu Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kikaksk

Üye
kadın az kaldı ölecek baksanıza nasıl durmuş....

<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Feb 20 2006, 06&#58;58 PM) [post=282675]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>berbattt ne yapmış o kadar inceltmek için acaba hakkaten ortadan sıkılmış diş macunu gibi
[/b][/quote]

Korse kullanıyor.

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Feb 20 2006, 07&#58;40 PM) [post=282730]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Feb 20 2006, 06&#58;58 PM) [post=282675]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>berbattt ne yapmış o kadar inceltmek için acaba hakkaten ortadan sıkılmış diş macunu gibi
[/b][/quote]

Korse kullanıyor.
[/b][/quote]
e bi korseyle olacak iş değil bence

Korseyle bu hale getiriyor demek istedim. Yoksa kadın gerçekte de böyle değil... Ama anatomik olarak vücudunu bir hayli değiştirebiliyor gerçektende...

mAd_girL

Üye
anladım öyle demek istediginide bi tek korseyle bu hale gelmiş olamaz diyorum bende yaptıgı başka bişiler vardır neyse korse olsun sadece

Fatihyet

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Feb 20 2006, 07&#58;44 PM) [post=282738]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Korseyle bu hale getiriyor demek istedim. Yoksa kadın gerçekte de böyle değil... Ama anatomik olarak vücudunu bir hayli değiştirebiliyor gerçektende...
[/b][/quote]

yerim anatomisini yaaa.Hayatta almam bu kadını ben

seyfofen

Üye
yaşına göre enteresan genç olsa hadi belki dicem hayret?

civcik

Üye
ayyyy çok iğrenç yaaa
sanki belden aşağısı ve üstü ayrı ayrı eklenmiş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...