Incase snap case kullanan araniyor

Sponsorlu Bağlantılar

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
Incase snap case kullanan araniyor
Bugun aldim ve kilifin cizdigi duyumunu aldim kullanan biri varsa bilgi almak istiyorum

frngyhn

frngyhn

Üye
kap çizmiyor ama üstü altı ve ses açma*kısma yerleri açık olduğu için aslında kap bi işe yaramıyor iphone 5 imin üstündeki boya bu kabı kullanırken attı. öne arkaya jelatin yapıştır kullan bu kapla aynı görevi görüyor.

Tavsiyem ön arka jelatin yapıştırıp ultra ince bumper var onunla kullanman ben öyle yapıyorum bi çizik bile olmuyor . Birde Wrapsol ekran koruyucu alırsan 1*2 metreden olan düşmelerde ekran çatlamıyor . otobüsten inerken düşürdüm camın üstüne ekran koruyucuda bisürü çizik oldu ama ekranda toz yoktu herkese tavsiyem .

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
kap çizmiyor ama üstü altı ve ses açma*kısma yerleri açık olduğu için aslında kap bi işe yaramıyor iphone 5 imin üstündeki boya bu kabı kullanırken attı. öne arkaya jelatin yapıştır kullan bu kapla aynı görevi görüyor.

Tavsiyem ön arka jelatin yapıştırıp ultra ince bumper var onunla kullanman ben öyle yapıyorum bi çizik bile olmuyor . Birde Wrapsol ekran koruyucu alırsan 1*2 metreden olan düşmelerde ekran çatlamıyor . otobüsten inerken düşürdüm camın üstüne ekran koruyucuda bisürü çizik oldu ama ekranda toz yoktu herkese tavsiyem .

Ultra ince bumper dediginiz hangisi oluyor marka verebilir misin veya bir link

frngyhn

frngyhn

Üye

bumper yazmışım ancak bumper değilmiş benim şuanda kullandığım case bu linkte 10 tane satış fiyatı var ama ben 5 li olarak aldım başka bir linkten 18 günde geldi .

Symbianize

Symbianize

Üye
Benim bitane 4S için var sadecr yanları koruyan aliminyum ama baya sağlam ekrandanda 1-2 mm yüksek yere düşünce ekranda hasar almıyo ama 40 dolar fiyatı

Üst Alt