İnat uğruna 40 yıldır çay içmiyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnat uğruna 40 yıldır çay içmiyor !
Van Belediyesi`nde zabıta komiseri olarak görev yapan Efendi Erbek (60) askerlik arkadaşı ile girdiği `İrade` tartışması sonrası inat uğruna 40 yıldır çay içmiyor.

1969 yılında Mersin de vatani görevi yaptığı sırada askerlik arkadaşı ile çarşı iznine çıkan Efendi Erbek girdiği tartışma sonucu çayı hayatından çıkardı.

Çay tiryakisi olan ve askerlik arkadaşının çayın zararlı olduğunu onun yerine pekmez yemesini söylemesi üzerine Efendi Erbek çayı çok sevdiğini bundan vazgeçmeyeceğini dile getirdiğini ifade etti.

Askerlik arkadaşının `O zaman sen iradesizsin` demesi üzerine çok sinirlenen Efendi Erbek iradeli olduğunu ispat etmek için 40 yıldır çayı hayatından çıkardığını kaydetti. Evde kahvaltıda veya kahvehanede arkadaşları ile otururken çay yerine sıcak su isteyip şekerle içen Erbek çayı hiç aramadığını kaydetti.
Artık çok rahat olduğunu anlatan Erbek Oturduğum her hangi bir yerde önüme çay getirildiği vakit aklıma hep askerlik arkadaşımla 1969 yılında çay üzerine yapmış olduğumuz tartışma geliyor ve çayı içmiyorum. Çevremdeki insanlar ve akrabalarım içmem için sürekli telkinde bulundular ama ben bir inat uğruna çayı hayatımdan çıkartım ve şuan hiç aramıyorum. Herkesin çay yerine kaynatılmış su içmesini tavsiye ediyorum. Çünkü çay gerçekten zararlıdır. Ben aynı zamanda yaz kış demeden soğuk su ile banyo yapıyorum. Vatani görevimi bitirdiğim günden itibaren hiç bir zaman sıcak su ile banyo yapmadım` dedi.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
biri bu adama sen çok iradesizsin sürekli nefes alıp veriyosun demesi lazım

aLone

aLone

Üye
yuh ya adam bide soğuk suyla duş alıyomuş hep:oha:

Love Prince

Love Prince

Üye
çay içilmez mi be :D

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ha yok canım :O

Da®kness

Da®kness

Üye
Evde kahvaltıda veya kahvehanede arkadaşları ile otururken çay yerine sıcak su isteyip şekerle içen Erbek çayı hiç aramadığını kaydetti.
Ben aynı zamanda yaz kış demeden soğuk su ile banyo yapıyorum. Vatani görevimi bitirdiğim günden itibaren hiç bir zaman sıcak su ile banyo yapmadım` dedi.

Doktorlar şekerin de zaralı olduğunu söylüyor. Şekeride kullanmasın. Soğuksu gerçekten iyidir ancak sıcak su kadar arındırıcı değildir... Hele ki yağlı paslı sanayi işleriyle uğraşanlar için soğuk su tek başına hiç arındırıcı olmaz.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Ne adamlar var ya

Revengeful

Emekli Yönetici
:ah

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çaysız olurmu yaa çay türkiye ile özleşmiştir artık :)

OğuzcanAbi

Üye
bende pek içmem

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kahvede maç izlerken çay iyi gidiyo birazdan kahveye gidicem :ehe

rapege

rapege

Üye
gelsin ben ısmarlıyım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt