Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inanın sıkıldım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muharrem19811
Üye
Konu Sahibi
inanın sıkıldım
arkadaşlar 5800 için yenhi bir proğram çıkmıyor yaklaşık 6 aydan beri gerçekten eğlanceli bir uygulama yok. ı phone alacam bu yüzden belkide her ay ses getiren eğlenceli uygulamalar piyasaya çıkarıyor adamlar.. bizim nokia da ses seda yok
maktama
Üye
Telefonun eti budu belli, çıkarılmaya değecek ve işlemci-ramin yeteceği programları çıkardılar zaten.
--Usta--
Üye
Kardeşim Iphone ve nokia anın işlemcileri birmi sanıyorsun sen..oyun oynayacaksan git samsung wawe al derim sana .asphalt 5 var telefonda sabah aksam oynarsın artık..
Kardeşim Iphone ve nokia anın işlemcileri birmi sanıyorsun sen..oyun oynayacaksan git samsung wawe al derim sana .asphalt 5 var telefonda sabah aksam oynarsın artık..
yok benim derdim oyundan çok eğlenceli uygulamalar.. oyunda olursa sensörlü oyunlar
sizce en iyisi hangisi....
pasha14
Üye
Gladio haklı adamım. Adamlar çıkarılabilecek herşeyi çıkardılar onlarda bir yere geldikten sonra tıkandılar. Forumda oyun bölümünde her gün yeni güncel oyunlar var. Çok kaliteli oyunlar arıyorsan o biraz zor. Ki telefonu oyun oynamak için kullanmak ne kadar doğru bilemiyorum. Ben şahsen telefonu oyun için kullanmam oyun oynayacaksan bilgisayarına kur oyna. Adamlar sana 512 mb ekran kartı olan bir telefon vermediler ki.
muharrem19811
Üye
Konu Sahibi
ben diyorumya derdim oyun değil uygulama
--Usta--
Üye
dediğim gibi samsung wawe iyidir kardeş
jeshogh
Üye
git iphone al bende ipad var adamlar 4-5 günde bri yeni uygulama çıkartıyorlar eger program vb seyler düsnüyorsan appstore bu program-uygulama-oyun bakımından çok zengin..