KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: BAşka emriniz... Yerim onu ben... Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah emir vermek ne hadddime
Emrgncy112' Alıntı: BAşka emriniz... Yerim onu ben... Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah emir vermek ne hadddime
Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: Estağfurullah emir vermek ne hadddime Genişletmek için tıkla ... İki veya üç sene önce sıfıra vurmuştum saçı, kendimi çıplak gibi hissettim
DilvinEymen' Alıntı: Estağfurullah emir vermek ne hadddime Genişletmek için tıkla ... İki veya üç sene önce sıfıra vurmuştum saçı, kendimi çıplak gibi hissettim
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: İki veya üç sene önce sıfıra vurmuştum saçı, kendimi çıplak gibi hissettim Genişletmek için tıkla ... 3 sene önce modaydı şişli de herkes öyleydi
Emrgncy112' Alıntı: İki veya üç sene önce sıfıra vurmuştum saçı, kendimi çıplak gibi hissettim Genişletmek için tıkla ... 3 sene önce modaydı şişli de herkes öyleydi
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: 3 sene önce modaydı şişli de herkes öyleydi Genişletmek için tıkla ... Şişli de mi oturuyorsun eylem
DilvinEymen' Alıntı: 3 sene önce modaydı şişli de herkes öyleydi Genişletmek için tıkla ... Şişli de mi oturuyorsun eylem
Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: 3 sene önce modaydı şişli de herkes öyleydi Genişletmek için tıkla ... Ben moda olsun diye yapmadım ama Neyse ben kaçar Byyy..
DilvinEymen' Alıntı: 3 sene önce modaydı şişli de herkes öyleydi Genişletmek için tıkla ... Ben moda olsun diye yapmadım ama Neyse ben kaçar Byyy..
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Ben moda olsun diye yapmadım ama Neyse ben kaçar Byyy.. Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz abi
Emrgncy112' Alıntı: Ben moda olsun diye yapmadım ama Neyse ben kaçar Byyy.. Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz abi
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Şişli de mi oturuyorsun eylem Genişletmek için tıkla ... Yok ailem istanbul da ben sivasta okuyorum
Dede' Alıntı: Şişli de mi oturuyorsun eylem Genişletmek için tıkla ... Yok ailem istanbul da ben sivasta okuyorum
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Yok ailem istanbul da ben sivasta okuyorum Genişletmek için tıkla ... Anladım evet. İstanbul candır
DilvinEymen' Alıntı: Yok ailem istanbul da ben sivasta okuyorum Genişletmek için tıkla ... Anladım evet. İstanbul candır
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Anladım evet. İstanbul candır Genişletmek için tıkla ... Evet istanbul bambaşka ama memlekette sivas
Dede' Alıntı: Anladım evet. İstanbul candır Genişletmek için tıkla ... Evet istanbul bambaşka ama memlekette sivas
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Evet istanbul bambaşka ama memlekette sivas Genişletmek için tıkla ... Soğuktur Sivas.hep öyle anlatırlar
DilvinEymen' Alıntı: Evet istanbul bambaşka ama memlekette sivas Genişletmek için tıkla ... Soğuktur Sivas.hep öyle anlatırlar
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Soğuktur Sivas.hep öyle anlatırlar Genişletmek için tıkla ... Evet öğlen 3 saat hariç yaz kış buz
Dede' Alıntı: Soğuktur Sivas.hep öyle anlatırlar Genişletmek için tıkla ... Evet öğlen 3 saat hariç yaz kış buz
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Evet öğlen 3 saat hariç yaz kış buz Genişletmek için tıkla ... Uykum var yardım edin bana uyumamam lazım
DilvinEymen' Alıntı: Evet öğlen 3 saat hariç yaz kış buz Genişletmek için tıkla ... Uykum var yardım edin bana uyumamam lazım
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Uykum var yardım edin bana uyumamam lazım Genişletmek için tıkla ... Namaz surelerini sırayla oku biyerde uyuyorsun okulda hocamız öğretmişti
Dede' Alıntı: Uykum var yardım edin bana uyumamam lazım Genişletmek için tıkla ... Namaz surelerini sırayla oku biyerde uyuyorsun okulda hocamız öğretmişti
Invoke Üye Dede' Alıntı: Uykum var yardım edin bana uyumamam lazım Genişletmek için tıkla ... Bu saatte uyuma dede, düzenin bozulur. Sağlığın kötü etkilenir kendine dikkat et biraz. Torun torba sahibi adamsın Son düzenleme: 10 Eyl 2013
Dede' Alıntı: Uykum var yardım edin bana uyumamam lazım Genişletmek için tıkla ... Bu saatte uyuma dede, düzenin bozulur. Sağlığın kötü etkilenir kendine dikkat et biraz. Torun torba sahibi adamsın
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Uykum var yardım edin bana uyumamam lazım Genişletmek için tıkla ... Uyumam lazım diye anlamışım kafa nerdeyse artık
Dede' Alıntı: Uykum var yardım edin bana uyumamam lazım Genişletmek için tıkla ... Uyumam lazım diye anlamışım kafa nerdeyse artık
KcygtYsn Üye Symbian Pro' Alıntı: ben de bu ters te bir işlik var mı acaba diye düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Olabiliyor bazenn gooooolllll burak attı
Symbian Pro' Alıntı: ben de bu ters te bir işlik var mı acaba diye düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Olabiliyor bazenn gooooolllll burak attı