serdar_34_54
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadasın verdıgı sıtedekı beta versıyonlarını ındırın programın downloadsta en ustteıkler baya gelıstırdıler emuyu ben soul calibur blazzblue mortal kombat guilt gear ı full hızda oynuyroum tekkende hafıf kasma oluyor pesı denemedm cunku dokunmatık ekranda oynanabılcegını dusunmuyroum zaten fifa 14 var telefonlar ıcın o yetıyorpsp için sağlıklı çalışan bir emülatör çıkmadı henüz deneyen varsa haberlerinizi bekliyoruz
arkadasın verdıgı sıtedekı beta versıyonlarını ındırın programın downloadsta en ustteıkler baya gelıstırdıler emuyu ben soul calibur blazzblue mortal kombat guilt gear ı fu ll hızda oynuyroum tekkende hafıf kasma oluyor pesı denemedm cunku dokunmatık ekranda oynanabılcegını dusunmuyroum zaten fifa 14 var telefonlar ıcın o yetıyorprogramın hızlı calısması ıcın grafıklerden yuklemeden cızı secn bırde fps atlamayı auto yappın
konami aslında pes 14 ün apk sını yapsa bunun aynısındaN Kimse fifa 14 e dönüp bakmaz
Yok Apple da da yok neden yapmıyorlar anlamıyorum ea kadar asılmıyor mobil é
Burnout Assassin s creed pes fifa indirdim hiç birini güzel oynamaya imkan vermiyor sesde bozuk ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?