İnanılmaz! (1928 yapımı filmde cep telefonu!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
İnanılmaz! (1928 yapımı filmde cep telefonu!)
Dünya Şaşkın

Amerika Birleşik Devletleri'nde pandomim ustası Charlie Chaplin'in Sirk adlı filmi ile ilgili bir forum sayfasında paylaşılan yorum üzerine başlayan tartışma büyüyeceğe benziyor.
Yönetmenliğini ve başrolünü Charlie Chaplin'in üstlendiği 1928 yapımı sessiz bir komedi filmi olan Sirk (Circus) ile ilgili Alex Lovering'in yaptığı yorumda filmi izlerken teyzesinin fark ettiği bir ayrıntı dikkatleri çekti.

Filmde bir sahnede arkadan geçen kadın kulağında cep telefonuna benzer bir aygıtla konuşuyormuş gibi hareket ediyor.

Forum sayfalarında ve paylaşım sitelerinde tartışılmaya başlayan görüntü izleyenlerde soru işaretlerine neden oluyor.

Video

Tepkiler: zaza

zaza

Üye
bence cep telefonu değil belki buz koymuştur şişkinlik insin diye

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
oyleyse kesin deli işte

Revengeful

Emekli Yönetici
Nasıl ya
Konuşuyorda..

olamazmı abicim ya, herzaman komedi yapacak değil ya, arada serpiştirmiştir birkaç bilimkurgu öğesi, neyse bu işin gırgırıda neolduğunu bilmiyorum secemedim ama telefon olması mümkün değil

zaza

Üye
olamazmı abicim ya, herzaman komedi yapacak değil ya, arada serpiştirmiştir birkaç bilimkurgu öğesi, neyse bu işin gırgırıda neolduğunu bilmiyorum secemedim ama telefon olması mümkün değil
buz olabilir belki yanağı şişmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...