sitede imza ile ilgili kurallar var ona uydunmu yoksa haksızlığa uğradığınımi düşünüyorsun
eğer kuralları olursan gerekli açıklama var orada yani ayrıca pm ile uyarılmana gerek varmı![]()

benim kızdığım tarafı imzanın silindiyini başkaları tarafından öğreniyorum mobil olduğum için bende görmüyorum böyle saçmalık olmaz ya siliyorsan pm ile haber verirsin bak ne güzel konumu konu dışından site hakkında bölümüne taşıyan arkadaş pm ile haber veriyor
İşte bunu herkes demiyor anlatmak istediğimde budur.
o zaman desin arkadaşım imzan kural dışı imzanı düzeltirmisin bende seve seve düzeltirim
Üyelik kaydı yaptığınızda "Forum kurallarını okuyorum kabul ediyorum" diyerek giriş yapıyorsunuz. Forum Kuralları - MaxiCep.Com Kurallarımızda imza hakkında uyulması gerkenlerde yer almaktadır, bu durumda silinen imzanızın tekrar getirilmesi mümkün değil.. eklediğiniz metni takrar koyabilirsiniz ve eklediğiniz metin ile bereber ekleyeceğiniz jpeg dosyasının toplam boyutu 650x150 piksel olmalıdır.
Ayrıca imzanızın silinmesi zaten bir uyarı biçimidir.![]()
Konu taşıma kapama işlemlerinde otomatik sistem bilgisi verilir imza editleme bu sisteme dahil değildir.
İşte bunu herkes demiyor anlatmak istediğimde budur.
dostum niçin bu kadar uzatıyorsunki yeniden bi imza düzenle her imzası silinen konu açsa yakışır mı
dostum niçin bu kadar uzatıyorsunki yeniden bi imza düzenle her imzası silinen konu açsa yakışır mı
doğru 
madem imzanın silinmesi uyarı o zaman birini banlarken neden önce uyarı puanı veriliyor söylermisin bana
- - - Eklendi - - -
dahil edilsin o zaman. bir kere insan gibi söylense düzeltilir ama kalkıp haber bile vermeden silinince insanın inadına daha büyüğünü koyası geliyor hem sonra sitede o kadar büyük reklamlar var neden onlar sorun olmuyorda imza sorun oluyor onu anlamıyorum
Size daha öncede söylediğim gibi her üye için bunu yaptık fakat su istimal edildik, kimin seve seve yapacağını kimin yapmayacağını bilemeyiz.cardanadam
o zaman desin arkadaşım imzan kural dışı imzanı düzeltirmisin bende seve seve düzeltirim