imzamı silen arkadaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
imzamı silen arkadaş
hadi imzam büyüktü yazıdan ne istedin yazıyı yerine koyarmısın sonra önce bir pm atılır durum izah edilir sonra sileceksen silersin

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım hadi resimler büyük olduğundan dolayı kaldırdın oradaki yazıdan ne istedin ve niye pm ile uyarmadın kaldırmadan pm atsaydın resimleri ben kaldırırdım zaten imzamı katletmene gerek yoktu o yazıyı yerine koyarmısın lütfen

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
ovv yalniz bunu sikayete yazcan.tüğlerim diken diken oldu.:ehe:

15097

15097

Üye
:hmmm

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
:d: süpersin dostum sevdim seni :ehesonuna kadar savun kendini. Benim koyuda bitürlü üst konu yapmıyorlar :off:

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
benim kızdığım tarafı imzanın silindiyini başkaları tarafından öğreniyorum mobil olduğum için bende görmüyorum böyle saçmalık olmaz ya siliyorsan pm ile haber verirsin bak ne güzel konumu konu dışından site hakkında bölümüne taşıyan arkadaş pm ile haber veriyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sitede imza ile ilgili kurallar var ona uydunmu yoksa haksızlığa uğradığınımi düşünüyorsun
eğer kuralları olursan gerekli açıklama var orada yani ayrıca pm ile uyarılmana gerek varmı :hmmm

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
sitede imza ile ilgili kurallar var ona uydunmu yoksa haksızlığa uğradığınımi düşünüyorsun
eğer kuralları olursan gerekli açıklama var orada yani ayrıca pm ile uyarılmana gerek varmı :hmmm

okudum kurallara göre resimler büyük ama haber verilmeden kaldırılması ve üstüne üstlük eskiden beri duran yazıyıda silinmesi benim zoruma giden olay hadi resimler büyüktü yazıyı neden sildi diyelim ayrı ayrı silemiyor o zaman desin arkadaşım imzan kural dışı imzanı düzeltirmisin bende seve seve düzeltirim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Üyelik kaydı yaptığınızda "Forum kurallarını okuyorum kabul ediyorum" diyerek giriş yapıyorsunuz. Forum Kuralları - MaxiCep.Com Kurallarımızda imza hakkında uyulması gerkenlerde yer almaktadır, bu durumda silinen imzanızın tekrar getirilmesi mümkün değil.. eklediğiniz metni takrar koyabilirsiniz ve eklediğiniz metin ile bereber ekleyeceğiniz jpeg dosyasının toplam boyutu 650x150 piksel olmalıdır.
Ayrıca imzanızın silinmesi zaten bir uyarı biçimidir. :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
benim kızdığım tarafı imzanın silindiyini başkaları tarafından öğreniyorum mobil olduğum için bende görmüyorum böyle saçmalık olmaz ya siliyorsan pm ile haber verirsin bak ne güzel konumu konu dışından site hakkında bölümüne taşıyan arkadaş pm ile haber veriyor

Konu taşıma kapama işlemlerinde otomatik sistem bilgisi verilir imza editleme bu sisteme dahil değildir.

o zaman desin arkadaşım imzan kural dışı imzanı düzeltirmisin bende seve seve düzeltirim
İşte bunu herkes demiyor anlatmak istediğimde budur.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Üyelik kaydı yaptığınızda "Forum kurallarını okuyorum kabul ediyorum" diyerek giriş yapıyorsunuz. Forum Kuralları - MaxiCep.Com Kurallarımızda imza hakkında uyulması gerkenlerde yer almaktadır, bu durumda silinen imzanızın tekrar getirilmesi mümkün değil.. eklediğiniz metni takrar koyabilirsiniz ve eklediğiniz metin ile bereber ekleyeceğiniz jpeg dosyasının toplam boyutu 650x150 piksel olmalıdır.
Ayrıca imzanızın silinmesi zaten bir uyarı biçimidir. :oke:

madem imzanın silinmesi uyarı o zaman birini banlarken neden önce uyarı puanı veriliyor söylermisin bana

- - - Eklendi - - -

Konu taşıma kapama işlemlerinde otomatik sistem bilgisi verilir imza editleme bu sisteme dahil değildir.

İşte bunu herkes demiyor anlatmak istediğimde budur.

dahil edilsin o zaman. bir kere insan gibi söylense düzeltilir ama kalkıp haber bile vermeden silinince insanın inadına daha büyüğünü koyası geliyor hem sonra sitede o kadar büyük reklamlar var neden onlar sorun olmuyorda imza sorun oluyor onu anlamıyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
dostum niçin bu kadar uzatıyorsunki yeniden bi imza düzenle her imzası silinen konu açsa yakışır mı

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
dostum niçin bu kadar uzatıyorsunki yeniden bi imza düzenle her imzası silinen konu açsa yakışır mı

benim sorunum sadece resimlerin silinmesi değil ayrıca neyi nekadar uzaktacağımı kimseye sormama gerek yok ban da yiyecek olsam bu konunun üstüne gidecem oldu olacak profil bilgilerimide değiştirsinler bu ne ya ben profilime erişmek için şifre giriyorum adamlar hiç bir şey yapmadan imzama erişebiliyor

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

madem imzanın silinmesi uyarı o zaman birini banlarken neden önce uyarı puanı veriliyor söylermisin bana

- - - Eklendi - - -

dahil edilsin o zaman. bir kere insan gibi söylense düzeltilir ama kalkıp haber bile vermeden silinince insanın inadına daha büyüğünü koyası geliyor hem sonra sitede o kadar büyük reklamlar var neden onlar sorun olmuyorda imza sorun oluyor onu anlamıyorum

Zaten oraya link ekleyerek uyarıyorum, daha büyüğünü koyarsan yine ekler uyarırım, tekrar tekrar devam edersen "uyarılara rağmen kurallara uymamak" şeklinde devam ettiğin için uyarı puanı alırsın.
Dahil edilsin diyorsun ama ne fark ediyor? zaten imzanın silindiğini görüyorsun bunu sana hatırlatmama gerek yok sanırım.

Belirtilen imza resim boyutu yüksek olduğu için hem mesajlar arası okuma zorluğuna neden oluyor hemde konu içindeki sayfaların kasılmasına sebep oluyor.

Hala insan gibi hatırlatıyor ve açıklamamı yapıyorum ve sen ısrarla silinen imzanın hesabını soruyorsun.

cardanadam

o zaman desin arkadaşım imzan kural dışı imzanı düzeltirmisin bende seve seve düzeltirim
Size daha öncede söylediğim gibi her üye için bunu yaptık fakat su istimal edildik, kimin seve seve yapacağını kimin yapmayacağını bilemeyiz.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Silinsede sana pm gelsede sonuşta değiştirmiyecekmisin? :ehe

asigsasi

asigsasi

Üye
dostum niye ban yiyeceksin ki biz hepimiz forum kurallarını kabul etmemiş buraya zaten üye olamıyoruz ve forum kurallarında zaten yazıyor bayram bayram kimse rencide olmasın

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Adamlar dediğin sitede sizlerin huzurunu sağlamak, düzeni dağıtmamak aile ortamının bozulmamasını sağlamak için çaba gösteren Admin lerdir.
Site Kurucusu Ozan başta olmak üzere toplamda 4 Admin'de bu yetkiler mevcuttur ve bu yetkiler uygunsuz imza / avatar kullanımlarını düzeltmek için verilmiştir bizlere, umarım anlatabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt