İmzam kendi kendine silindi.?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
İmzam kendi kendine silindi.?!
imzam nasıl kendi kendine silindi.???

ben silmediğime eminim..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
4-İMZA ALANLARINDA forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz. İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir. İmzaya eklenecek içerikler ilgili olarak; herhangi bir sınırlama bulunmayıp, diger üyeleri rahatsız etmeyecek ve yüksek boyutta resim içermeyecek sekilde, 3 den fazla resim eklenmemesi ve 7 satırdan da uzun olmamasını tavsiye ederiz. Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dısı ise derhal müdehale edilir.

Imza Kurallarina Uymadigi Icin Silinmis Olabilir

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Forum yazılımında bir hata olup da kendi kendine silineceğini zannetmiyorum. Öyle olsaydı tüm üyelerin imzası silinmesi gerekirdi. Muhtemelen bir yönetici kural dışı diye sildi, bunu da imzanızda belirtmeyi unuttu.

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
4-İMZA ALANLARINDA forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz. İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir. İmzaya eklenecek içerikler ilgili olarak; herhangi bir sınırlama bulunmayıp, diger üyeleri rahatsız etmeyecek ve yüksek boyutta resim içermeyecek sekilde, 3 den fazla resim eklenmemesi ve 7 satırdan da uzun olmamasını tavsiye ederiz. Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dısı ise derhal müdehale edilir.

Imza Kurallarina Uymadigi Icin Silinmis Olabilir

hımm 3 den fazla resimi ihlal etmişim teşekkür ederim.. (bu kuralı görmemeşim..)

birde yüksek boyutta resmin sınır boyutu nedir acaba ???

tekrar teşekkürler..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bunu bir yöneticiye sorsan daha net cevap alırsın. ;)

Master_Evil

Master_Evil

Üye
senin imza bi acaipti zaten :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
hımm 3 den fazla resimi ihlal etmişim teşekkür ederim.. (bu kuralı görmemeşim..)

birde yüksek boyutta resmin sınır boyutu nedir acaba ???

tekrar teşekkürler..

Normal şartlarda 120*750 pixeldir sınır fakat şuanda pek uygulamıyoruz kuralı denebilir. Gözü rahatsız etmeyecek bir şey olmazsa veya aşırı uzun derecede bir imza olmazsa müsama gösteriyoruz.

Çok fazla yer kaplamasın yeterli kısacası. :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sanmıyorum hakaret olarak yazılacağını.

Aile içinde birbirimize takılmayacaksak ne yapacaz ki :oke:

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;474672' Alıntı:
Sanmıyorum hakaret olarak yazılacağını.

Aile içinde birbirimize takılmayacaksak ne yapacaz ki :oke:

farkındayım ;) sadece imzam hakkındaki gerçek düşüncesini almaya çalışıyorum... zaten espri yaptığını kullandığı smile ile ifade etmiş... (beyenilmiyorsa kaldırmak açısından ;))

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tamam değerli vaktimizi böyle şeylere harcamayalım kaldırdım imzamı ucunda ölüm yokya :D

mservank

mservank

Üye
ben de bi kere aşmıştım koca koca rersimler 6 tane mi ne resim vardı sanırım nega uyarmıştı beni

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben siliyorum ama direk.

Kaka admin ben :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konunun başlığı sanki forumda hayaletler varmış gibi düşünce doğuruyor ilk okunduğunda. İlginç..

Master_Evil

Master_Evil

Üye
Ozan

Ozan

Admin
Bence güzel bu resim :)

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
imzamı değiştirdim bu haline itiraz eden varmı ????? :D

Master_Evil

Master_Evil

Üye
:D e aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...