мιѕтαα Üye imzalar konusu yardım ya imzalarımı deistirdimde sanırsamki kurallara uymuyor bunu nasıl uygun hale getircez progrm yada vs seyler bi yardım
ya imzalarımı deistirdimde sanırsamki kurallara uymuyor bunu nasıl uygun hale getircez progrm yada vs seyler bi yardım
Gokhan43 Üye İmza Kurallarına göre evet , İmzanız Kurallara Haykırı ve en kısa içinde düzenlemdiğiniz takdirde silinecektir. Konuya dönersek , IrfanView gibi programlar ile resimleri tekrar boyutlandırabilirsiniz.
İmza Kurallarına göre evet , İmzanız Kurallara Haykırı ve en kısa içinde düzenlemdiğiniz takdirde silinecektir. Konuya dönersek , IrfanView gibi programlar ile resimleri tekrar boyutlandırabilirsiniz.
KimyageR Kapalı Hesap Yada, imzana koymak istediğin resmi bana PM den yolla uygun boyutta sana geri göndereyim
Ozan Admin 7/B şampiyon' Alıntı: kaldırırsan bida koyamassın Genişletmek için tıkla ... böyle birşey yok nerden çıkarttınız . gerçi konu çok eski o yüzden kapatıyorum.
7/B şampiyon' Alıntı: kaldırırsan bida koyamassın Genişletmek için tıkla ... böyle birşey yok nerden çıkarttınız . gerçi konu çok eski o yüzden kapatıyorum.