xclark
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yaklaşık 100.000 aktif kullanıcının olduğu bir forumda herkesin imzasına tek tek uyarı yapılacak, onların cevap vermesi beklenecek ki çoğu belki günlerce cevap vermeyecek. Ve bunların yanında binlerce konu okunacak, şikayet mesajlarına cevap verilecek, nick değişim talepleri incelenecek, forumdaki hatalar düzeltilmeye çalışılacak. Bu kadar işin arasında milletin bir kere okumaya tenezzül bile etmediği kurallarda gayet açık bir şekilde belirtilen şekilde imza oluşturulmadığı için üyeye mesaj atılıp cevap vermesi beklenecek. Nasreddin Hoca'nın deyimiyle "ölme eşeğim ölme"...
Hem hadi kuralları okumadınız , umrunuzda da değil. Be arkadaşım hiç mi diğer kullanıcıları düşünmüyorsunuz? Herkes her sayfa yüklenişinde sizin o koskoca imzanızın yüklenmesini beklemek zorunda mı(burdan imzaya .gif koyan arkadaşlara da selamlar) ?
Belki bir gün kendinizi karşınızdaki insaların yerine koyarsanız, onlar da kendilerini sizin yerinize koyup uyarırlar belki.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullanmıyorum imza mimza biraz daha kurcalarsam ban yiyecem şimdi tek imzam atta baskada imzam yok bu imzayla ilgili bir kuralda yok kim silecek bakalım en doğal hakkım olan eleştiri ve tepkimi imzama yazdım
fazla kurcaladınız bu konuyu ve de kusura bakmayın suyunu çıkardınız.
en doğal hakkım iyi bir şey yapılırsa överim kötü bir şey yapılırsa eleştiririm konuyu tartışma noktasına getirme lütfen yaptığım tek hatadan dolayı gale almıyormuş gibi haber vermeden mesajım veya başka bir şeyim silinirse kızar ve tepki gösteririm
kurallar açık ve net. Direk müdahele hakkı mevcut. Kuralları bilmiyorsunuz belli ki. Bence bir okuyun.
okunacak bir şey yok sanki harp çıkıyor direk mudahaleymis bu ne ya böyle saçma kuralmı olur
Kurallar uyulmak içindir. Saçma ya da değil. Yani uzatmak istemem ama bunlar uyulması istenen ve sebebi de gayet mantıklı olan şeyler.
Bu arada iyi bayramlar
iyi bayramlar. gereken şeyleri imzama ekledim zaten kurallarda işte şunu yazamazsınız bunu yazamazsınız demiyor bende saçma bulduğum kurala tepki mayetinde yazdım
gına geldi artık
gına geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?