İmza problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xclark

Üye
    Konu Sahibi
İmza problemi
Neden uyarı yapılmadan pat diye işlem yapılıyor...İmzam kurallara aykırıysa söyleyin düzeltelim neden anında Adminlerimiz işleme koyuluyor..2 kelam edip 30 dk bekleyemiyorlar mı bu kadar zormudur anlamıyorum...Sayfa yoneticileri bu konuda biraz daha insiyatifli olmasını istiyorum...İmza bu sonuçta bekleyince patlayıp can kaybına mal olmuyor...Bu telaş neden anlamış değilim...

Tepkiler: El-CD

Reşwan

Emekli Yönetici
İnsiyatifli olduğumuz zamanlarda da bizler mağdur durumda kalıyoruz zira su istimal ediliyoruz.
Ayrıca imzanızın silinmesi zaten bir uyarı biçimidir bunun özel uyarı biçimine girdiğimizde ise tekrar ger dönüş yapmak zorunda kalıyoruz çünkü imzamın nesi var? neden düzelteyim diyerek cevap karşılık aldığımız üyelerimiz oluyor, bazende hiç umursamadıkları da oluyor.

Tepkiler: Dede ve asigsasi

asigsasi

Üye
daha önce benimde silindi fakat böyle konular açmadım buraya açacagı konu yerine imza düzenlense daha iyi olmazmı

Tepkiler: Dede

mstf_l

Üye
Yaklaşık 100.000 aktif kullanıcının olduğu bir forumda herkesin imzasına tek tek uyarı yapılacak, onların cevap vermesi beklenecek ki çoğu belki günlerce cevap vermeyecek. Ve bunların yanında binlerce konu okunacak, şikayet mesajlarına cevap verilecek, nick değişim talepleri incelenecek, forumdaki hatalar düzeltilmeye çalışılacak. Bu kadar işin arasında milletin bir kere okumaya tenezzül bile etmediği kurallarda gayet açık bir şekilde belirtilen şekilde imza oluşturulmadığı için üyeye mesaj atılıp cevap vermesi beklenecek. Nasreddin Hoca'nın deyimiyle "ölme eşeğim ölme"...

Hem hadi kuralları okumadınız , umrunuzda da değil. Be arkadaşım hiç mi diğer kullanıcıları düşünmüyorsunuz? Herkes her sayfa yüklenişinde sizin o koskoca imzanızın yüklenmesini beklemek zorunda mı(burdan imzaya .gif koyan arkadaşlara da selamlar) ?

Belki bir gün kendinizi karşınızdaki insaların yerine koyarsanız, onlar da kendilerini sizin yerinize koyup uyarırlar belki.

Tepkiler: asigsasi
aynı dert bendede var arkadaşım bkz. imzama

- - - Eklendi - - -

hee reklamların yuklenmesi bir şey değil demi

mstf_l

Üye
Kendi hatanızı başka hatalarla savunmayın lütfen. Reklamlar bu alanda şart. Tabii bazen sıkıcı bir hale gelebiliyor, haklısınız. Ayrıca reklamlar için adblock diye birşey var peki sizin imzalarınız için?

Tepkiler: El-CD

asigsasi

Üye

kullanmıyorum imza mimza biraz daha kurcalarsam ban yiyecem şimdi tek imzam atta baskada imzam yok bu imzayla ilgili bir kuralda yok kim silecek bakalım en doğal hakkım olan eleştiri ve tepkimi imzama yazdım

El-CD

Üye
kullanmıyorum imza mimza biraz daha kurcalarsam ban yiyecem şimdi tek imzam atta baskada imzam yok bu imzayla ilgili bir kuralda yok kim silecek bakalım en doğal hakkım olan eleştiri ve tepkimi imzama yazdım

fazla kurcaladınız bu konuyu ve de kusura bakmayın suyunu çıkardınız.

fazla kurcaladınız bu konuyu ve de kusura bakmayın suyunu çıkardınız.

en doğal hakkım iyi bir şey yapılırsa överim kötü bir şey yapılırsa eleştiririm konuyu tartışma noktasına getirme lütfen yaptığım tek hatadan dolayı gale almıyormuş gibi haber vermeden mesajım veya başka bir şeyim silinirse kızar ve tepki gösteririm

El-CD

Üye

kurallar açık ve net. Direk müdahele hakkı mevcut. Kuralları bilmiyorsunuz belli ki. Bence bir okuyun.

El-CD

Üye

okunacak bir şey yok sanki harp çıkıyor direk mudahaleymis bu ne ya böyle saçma kuralmı olur

Kurallar uyulmak içindir. Saçma ya da değil. Yani uzatmak istemem ama bunlar uyulması istenen ve sebebi de gayet mantıklı olan şeyler.

Bu arada iyi bayramlar

Kurallar uyulmak içindir. Saçma ya da değil. Yani uzatmak istemem ama bunlar uyulması istenen ve sebebi de gayet mantıklı olan şeyler.

Bu arada iyi bayramlar

iyi bayramlar. gereken şeyleri imzama ekledim zaten kurallarda işte şunu yazamazsınız bunu yazamazsınız demiyor bende saçma bulduğum kurala tepki mayetinde yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...