imza hatalımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master_Evil

Master_Evil

Üye
    Konu Sahibi
imza hatalımı
siteye uzun süredir girmedim imzamdaki resim site kuralları içinde mi yoksa silmem mi gerekir?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hayır, imzanız kurallara uygun.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
uygun olmasa chavrash affetmez. çakar puan cezasını profiline ;)

turkordu

turkordu

Üye
Hatasız kul olmaz.Hatamla sev beni:ehe

Master_Evil

Master_Evil

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Hayır hemen ceza vermez önce pm atar imzan kural dışı diye sonra ceza verir.Tecrübeyle sabittir;)
Sen öyle san. uyarılmadan aldığım puanların haddi hesabı yok. hatta 30 puan ceam profilimde gözükmüyor. hepside direk verilen cezalar :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İmza ve avatarların kural dışı olması durumunda, üye PM'den önce uyarılır; eğer üye gereğini yapmazsa müdahaleyi biz yaparız, 1 de uyarı puanı veririz.

Ancak diğer uyarılarda böyle bir yol izlemiyoruz, yarışma kurallarını ihlal eden üyeye neyin uyarısını yapacağız? Bu küçük bir şey değil ki uyarıyla geçiştirebilesiniz.

Ayrıca, kimseye durduk yerde uyarı puanı vermiyoruz. Hal ve hareketlerinizi gözden geçiriniz..

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
İmza ve avatarların kural dışı olması durumunda, üye PM'den önce uyarılır; eğer üye gereğini yapmazsa müdahaleyi biz yaparız, 1 de uyarı puanı veririz.

Ancak diğer uyarılarda böyle bir yol izlemiyoruz, yarışma kurallarını ihlal eden üyeye neyin uyarısını yapacağız? Bu küçük bir şey değil ki uyarıyla geçiştirebilesiniz.

Ayrıca, kimseye durduk yerde uyarı puanı vermiyoruz. Hal ve hareketlerinizi gözden geçiriniz..
önceden uyarma diye bişey yoktu hem. hiç uyarılmadan aldım imza puanımı ben zaten. 1 puanım var. uyaranda olmadı.

şimdi uyarmak zorunda değiliz deme

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Uyarı puanlarının silinmesini tarihler değil üyelerin davranışları belirliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...