Imperia Strateji Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Imperia Strateji Oyunu
Arkadaşlar, aranızda imperia strateji oyununu bilen, oynayan var mı? Varsa, 2 adet üyeliğimi devretmek istiyorum, isteyen var mı? İsteyen arkadaş varsa ayrıntıları anlatırım. Oyunu neden bırakmıyorum da devretmek istiyorum konusuna gelince, o kadar uğraştım, zamanımı verdim, şimdi kıyamıyorum öylece bırakmaya. Saçma gelecek mi size? Olabilir bu mümkün.. Bence saçma mı? Evet sanırım.. Ancak eleştiri yapacaksanız da acımasız olmayın, oyunu oynayanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır.

DefectoR

ben devralabilirim bitanesini arkadaşım, istersen izmir buluşmasında da detayları anlatırsın...

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Kolay gelsin.. Oyuna sardırırsan sorumlusu ben değilim, ona göre :)

İmperiacı

Üye
İmperia için her soruyu bana sorabilirsiniz 57 senedir o oyunu oynuyorum..heheh:kop::kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada çok önemli bişey diycem..İmperiada 2 hesap açtık diyelim 1 ci hesaptan 2 ci hasaba daldın diyelim...O hesapların hepsi senin olduğu için 22 ci hesaba gir bi açamasın o zaman ban yemişsindir...:bann:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada tüm mesajlarımı yanlış yazmışım 1 ci meşajda 57 sene değilde 7 seneydi bide 2 ci hesaba girip olcaktı ikincisi okk

murato6

Üye
GZL oyUN lAR WAr geRÇek TN

Pure Life

Pure Life

Üye
arkadaşım konuyu hortlatmışsın bende yenı acıldı sandım

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evet ben de şaşırdım omayra'dan böyle bir konu görünce.
Ama yöneticiliği bıraktığını ilk burada görüp daha da şaşırdım :ss

Takipçi Satın Al

Üst Alt