İmparatordu, Sir oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İmparatordu, Sir oldu!


Kurumsallaşma konusunda düğmeye basan Aysal'ın büyük yetki vereceği direktörlerden biri de Terim olacak.

Galatasaray’da bundan böyle futbolun patronu resmi olarak Fatih Terim... Sarı kırmızılı kulübün içindebüyük yeniliklere imza atan başkan Ünal Aysal, büyük önem verdiği projelerden biri olan kurumsallaşma konusunda tam 6 aydır sürdürdüğü çalışmanın nihayet sonuna geldi.
Her konuda tüm çalışma ve faaliyetleri profesyonel yöneticilere bırakma kararı alan Aysal’ın büyükyetkiler vereceği 6 direktöründen biri Fatih Terim olacak.
Önümüzdeki hafta başında atamaları yapılacak olan direktörler arasındaki Terim’in yeni kartvizisinde ise “Futbol Direktörü” yazacak. Fatih Terim artık futbol takımının değil, futbol adına kulüpte alınacak her türlü kararı tayin edecek ve bütün operasyonlarda etkin rol alacak.

Kalpakçıoğlu’na yeni görev
Futbol takımının dışında Fatih Terim bu atama ile birlikte transfer operasyonlarını, oyuncular için belirlenecek bütçe uygulamasını, scout izleme ekiplerini, alt yapıda uygulanacak sistemler ve maddiyönetim gibi Florya’da yapılacak her türlü politikayı yönetecek.
Fatih Terim, aynı İngiltere’de uygulanan menajerlik sistemindeki gibi kulüp içinde futbolla ilgili her türlü yetkiye sahip olacak.
Futbol Direktörlüğü’nün yanı sıra Galatasaray’ın yeni organizasyon şemasında faal olarak belirlenen 6önemli fonksiyon ise şunlar...
Kulüp İdari Direktörü, Stadyum Organizasyonları, Strateji ve Proje Geliştirme, Mali İşler ve KurumsalHizmetler, Ticaret ve Medya Direktörü. Şu an futbolun dışında Kulüp İdari Direktörü yani amatör şubeler ve futbol dışında Galatasaray’ın faal olarak mücadele verdiği spor dallarının yönetiminin yer alacağı bu görevi ise Sinan Kalpakçıoğlu üstlenecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt