Imobile.Com.CN Yeni Sertifikalandırma Yöntemi [Resimli] (SignTool) { Nokia 5800 v40.0.005 Denendi. }

Sponsorlu Bağlantılar

Efendi™

Efendi™

Üye
Imobile.Com.CN Yeni Sertifikalandırma Yöntemi [Resimli] (SignTool) { Nokia 5800 v40.0.005 Denendi. }
Evet Arkadaşlar Öncelikle Kendime Hoşgeldin Diyorum ve Bombayı Patlatıyorum. Imobile.Com.CN Yeni Sisteme Geçti. Sertifikanızı Onaylattıktan Sonra SignTool Diye Bir Program İndirtiyor. Programın Amacı Kullanıcı Adınızı Yazarak Sertifikalandırma. .K.EY veya .cer iLe Uğraşmadan Sertifikalandırıyorsunuz.

Tabiiki Bunun İçin Öncelikle: narcissustr Adlı Arkadaşımızın Konusundan Sertifika Başvurusu Yapmanız Gerekiyor.

KONU LİNKİ: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...rdaki-sertifika-problemini-cozmek-232045.html

Başvuru Yaptıktan Sonra Sertifikanız Onaylanıp Hazır Hale Geldiğinizde Karşınıza Şu Ekran Çıkıyor:

İndirme İşlemini Gerçekleştirdikten Sonra SignTool Programını Açıyoruz. Ve Karşımıza Çıkanlar.

AYRICA SERTİFİKALANDIRMA İŞLEMİ:

Evet Arkadaşlar. Kolayca Sertifikalandırma Yapabilirsiniz. Ke.y Cert, Tel Hack Derdi Ortadan Kalktı Böylece. Anlatım Kendi Anlatımımdır. Hiçbiryerden Alıntı Yapmadım. EMEĞE SAYGI.

• Beğen
Tepkiler: jachagkall, By YusufEMRE, LordMayros ve 3 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol ama çince kullandım hoşuma gitmedi açıkçası..

Efendi™

Efendi™

Üye
sağol ama çince kullandım hoşuma gitmedi açıkçası..

Yorumun İçin Sağol Arkadaşım. İngilizce Versiyonu Yok Programın :) Ama Kolay Bir Sertifikalandırma Yöntemi Olduğu İçin Paylaştım :) Şahsen Bunu Kullanıyorum Hiçte Sorun Yaşamadım :)

Godfather

Godfather

Üye
Eline sağlık kardeşim :)

Noxeble

Üye
Ağlıcam mutluluktan çok sağol arkadaşım allah tuttuğunu altın etsin :D

aa-tolga

aa-tolga

Üye
devamlı internetten sertifikalandırırım derseniz güzel paylaşım.artık sertifika almakta basitleşti zaten.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Teşekkürler Buna Benzer Çok Siteler Olacak Yakında Eminim...

el-faraklit

el-faraklit

Üye
çevrim içi sertifika kontrolü yapılamadı diyor ne yapmalıyım

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
teşekkürler :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

Efendi™

Efendi™

Üye
Konu Aşağılara Gitmiş :) Konu Up. Herkes Faydalansın. :)

akrep1970

Üye
harikasın arkadaşım. teşekkürler.

kalwiremi

Üye
bu biraz uzun olmuş online-imza bölümünden hemen imzalayıp veriyor programı
ama emeğe saygımız sonsuz eline sağlık usta

ccandan

Üye
Teşekkürler arkadaş

jachagkall

jachagkall

Üye
çok kral bi site sadece 1 gün bekledim ve ardından her programı unsigned upload edip signed indirdim ve çalışıyo herkese tavsiye sitemdir .cer ve ya .k.ey vermiyor siz upload ediyorsunuz imei nizi kabul ettiği zaman, kabul edildikten sonra upload et hemen indir yükle çok kral valla çok beğendim siteyi öv öv bitiremicem imei çalınması ihtimali hep vardır ama risk almak gerek almaya değer

Üst Alt