imo v1.00(2) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
imo v1.00(2) Symbian^3 Signed
arkadaslar super bir program anna ve bellede calisiyor hersey var.begenicenizden eminim.fazla soze gerek yok deneyin gorun.

arkadaslar facebook hesabini acabilmek icin imo sayfasindan kayit olmaniz gerekiyor.onun icin burdan uye olabilirsiniz bu adrese girince giris yapmak istedini cesitli sosyal aglar baglantisi gelicek.[/URL] Uploaded with [/IMG]
IMO tiklayin ardindan karsiniza email yazma ekrani geliyor kendi msn adresinizi yazin okeyleyin.
[/URL] Uploaded with [/IMG]
ve arindan ayni sayfada msn tikliyarak giris yapin karsiniza bu sayfada yukarida uyri vericek tiklayin.
ve burdan register tiklayin.
kaydinizi yapin bilgilerinizi girin.windows email adresinden onemli onemsiz mail'lerin ikisinde konturol edin baglantiyi okeyleyin.
simdi ayni sayfada facebook giris yapin girdiniz her sosyal ag ayni LINK uzerinden imo yayinliyor.
cepten hic birseye giris yapmadan kayit yaptiniz adresle IMO tiklayarak giris yapin facebook'da gelicektir bekleyin msn giris yaptiysaniz oda gelicek.
hayirli olsun.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve Jerkez38

Jerkez38

Jerkez38

Üye
yükledim güzelce çalışti ama face hesabı açmak için tıkladığımda to login using... Diye bir uyarı alıyorum nekadar denedimse açamadim bi yardım ederseniz sevinirim.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
kardeş eline sağlık çalıştı :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Jerkez38

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt